maanantai 5. kesäkuuta 2017

1 Paletti, 10 Bloggaajaa: NYX Perfect Filter Eye Shadow Palette, Marine Layer

Heissan taas!
Sanoinkin jo viime kuun loppupuolella, että mulle tuli yhdeksi plussaksi vielä luomiväripaletti, mutta aion esitellä sen vasta kesäkuussa paremmin. Nyt olisi sitten sen aika!
Kaikki lähti liikkeelle jälleen kerran kauneusbloggaajien Facebook-sivulta, joka on oikeasti todella usein se kaiken pahan alku ja juuri, kun esim. repsahdan tilauksiin tai ostoksiin ja tämä mun kosmetiikkavaraston epätoivoinen pienennysprojekti ottaa vähän väliä takapakkia (mulla itsellänihän ei tietenkään ole vastuuta tässä asiassa...) ;D.
Charlotta sai idean postauksesta, jossa useampi bloggaaja toteuttaisi silmämeikin samalla luomiväripaletilla ja ensiksi pohdinnassa oli toteutus jo jollain olemassa olevalla paletilla. Mukaan lähti kuitenkin peräti 40 bloggaajaa ja Charlotta sai sponsorin tälle idealle Pretty.fi:stä, niin meikit päätettiinkin toteuttaa seuraavien viikkojen aikana 10 bloggaajan ryhmissä ja 4 erilaisella NYX Professional Makeup Perfect Filter Eye Shadow Palette luomiväripaletilla :).

Tämän sarjan aloittaa tällä viikolla Marine Layer-paletti ja myönnän, että mua jännitti ja jännittää edelleen melko paljon tämä, sillä mukana on niin kovan tason meikkaajia ja ammattilaisbloggaajia, että ajattelin jo perua osallistumiseni, kun tajusin todella mistä on kyse :D.
Totuus on kuitenkin se, että tulevaisuudessa joudun tekemään paljon asioita mukavuusalueeni ulkopuolella, joten päätin sittenkin ottaa tämän postauksen haasteena, tästähän sitä saa hyvää harjoitusta tulevaa varten :).
Samaten kun näin kuvat eri paletti-vaihtoehdoista, menivät nekin tosi paljon ulos mun mukavuusalueelta, sillä tykkään tehdä enemmän värikkäitä, kimaltavia tai tummia/vahvoja silmämeikkejä ja paletit näyttivät suhteellisen neutraaleilta. Haasteen otin siis kuitenkin vastaan ja päädyin Marine Layeriin.

Yllätyinkin todella, kun sain paletin käsiini ja näin sen livenä; ainoastaan 4 mattasävyä ja kaikki muut olivat helmiäismäisiä tai hieman kimaltavia. Olipahan 2 sävyä jopa duochromeja!

Tuttuun tapaan otin kuvan paletista salamalla...

Sekä myös parvekkeella auringossa, kun tuolloin kuvauspäivänä peräti aurinko paistoi.
Duochrome-tyylisiä olivat alarivin 2. eli vaaleanpunainen sekä 4.sävy, jonka ristin Marine Layer:in (ML lyhennetty myöhemmin) "Loungeksi". Nämä olivatkin pääsävyt, joista pitkällisen pähkäilyn jälkeen lähdin meikkiä tekemään.
Kun katsoin vielä uudelleen ja tarkemmin palettia, niin huomasin, että tuo ylärivin keskimmäinen sininenkin voisi olla duochrome, siinä näytti olevan violettia hohtoa myös mukana!

Oli pakko ottaa vielä vertailukuva Urban Decayn Loungen kanssa tuosta alarivin 4.sävystä (sormella kerran pyyhkäisty, ei pohjustusta alla).
UD on ylempänä ja ML alempana ja täytyy sanoa, että hivenen enemmän tykkään ML:stä!
Silmissä tulee paremmin esiin tuo vihreä hohto ja se on huomattavasti tummempi ja pigmenttisempi, UD:llä sävy näyttää enemmän vaaleanruskealta ja läpikuultavammalta luomilla.

Tässä vielä ennen meikkiä listaus myös muista käyttämistäni tuotteista:
* Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (ei kuvassa)
* NYX Jumbo Eye Pensil, 604 Milk
* Avon ColorTrend Eyeshadow Pencil, Peach Nectar
* Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner, 01 Mystic Black
* Paese Kashmir Matte Eyeshadow, 605 (silmien alle)
* Essence Forbidden Volume Mascara (ei kuvassa)
* Avon True Colour Mono Eyeshadow, Metal Rose (posket)
* Max Factor Pan Stick, 12 True Beige
* Avon Ideal Flawless CC Colour Corrector Pearls
* Isadora Perfect Loose Powder, 01 Velvet Transparent (ei kuvassa)
* Oriflame Beauty Conceal Kit
* Lumene Arctic Sun Bronzer, 1 Fresh Day / Päivän Hehku
* Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette (Medium Brown ja Dark Brown duot)
* L'Oreal Color Riche Lipstick, 164 Rouge Concorde
* ColourPop x Hello Kitty Ultra Glossy Lip, Super Cute

Oon nyt pidemmän aikaa pohjustanut (UDPP:n jälkeen) luomet ensin NYXin Milk-kynällä ja kulmaluut Avonin Peach Nectarilla. Entinen käyttämäni Peach Nectar oli matta, mutta tämä uusi on helmiäinen ja vähän kimalteleva kultaan/shampanjaan menevä sävy, josta tykkään myös tosi paljon.

Ja tällainen oli mun silmämeikin lopputulos (salamalla otettu).
Tein vain sen virheen, etten ensin testannut käyttämieni sävyjen pigmenttisyyttä ja käyttäytymistä (tosin tätä en kyllä tee koskaan :D), vaan aloin suorilta laittamaan niitä luomille innostuksissani... Lisäksi käytin aiemmin tilaamiani uusia siveltimiä, joita en myöskään ollut ehtinyt aiemmin kokeilla :p. Virheisiin nähden meikki onnistui silti ihan kohtuudella.
Etenin seuraavasti:
1. Kulmaluulle/yläluomelle ylärivin 4.sävy
2. Sisänurkkaan ja ulkonurkkaan alarivin 4.sävy
3. keskiosaan alarivin 2.sävy
4. Luomivakoon ylärivin 3.sävy
5. Kulmaluulle/yläluomelle ylärivin 1.sävy
Alarivin vaaleanpunainen ei sitten ollutkaan niin pigmenttinen kuin kuvittelin ja se näyttikin yksistään jotenkin läpikuultavalta, joten päätin töpötellä varovasti senkin päälle vähän tuota "ML:n Loungea". Lopputuloksesta tuli yllättäen ihan hauska, lilaan vivahtava!
Näköjään saa sekoittelemalla uusia sävyjä :D.

Kuvia ottaessa yritin myös samaan aikaan epätoivoisesti löytää jälleen uusia meikin kuvauspaikkoja meijän kämpästä, mutta edelleen täytyi todeta, että nyt keväällä alkanut asuntokuumeeni sai vain lisää tuulta alleen :/.
Ei täältä meijän asunnosta vaan löydy hyvää paikkaa kuvata naamaa, ei tämä keittiön ikkunan edessäkään otettu kuva oikein onnistunut, kun toinen puoli kasvoista jää varjoon...

Parvekkeella ei sitten meikistä erota mitään, koska seinät ovat siellä oranssinkeltaiset ja sävy heijastuu kasvoihin...
Makkariin en voinut mennä ottamaan kuvia, kun Mr.Insinööri teki siellä juuri silloin työjuttuja, enkä halunnut häntä häiritä.

Toistaiseksi on siis pakko tyytyä ottamaan kuvat edelleen salamalla vessassa ja toivoa, että haave isommasta, 3-4h asunnosta toteutuisi joskus tässä lähitulevaisuudessa ja saisin oman kosmetiikkahuoneen tai edes nurkkauksen luonnonvalolla...
Tai sitten alkaisin oikeasti opetella kamerani oikeanlaista käyttöä (tämä olisi ehkä se halvin vaihtoehto) :p.

No mutta, kaiken kaikkiaan yllätyin tosi positiivisesti kaikista ennakkoluuloistani huolimatta tämän paletin laatuun ja sävyihin, mulla kun ei ole vielä muita kokemuksia kyseisen merkin tuotteista kuin tuosta Milk-kynästä ja HD-irtopuuterista!
Vaikkei tällä paletilla mitään väri-ilottelua yksinään saa luomille, niin dramaattisuus onnistuu kyllä loistavasti! Pari muutakin meikkiä olen paletilla jo tehnyt, mutta tein ne arkiaamuina, niin en ehtinyt ottaa kuvia. Suunnittelin myös aluksi, että olisin tähän postaukseen tehnyt useammankin meikkiversion, mutta ei sitten ollutkaan tarpeeksi aikaa siihen.
Viime päivinä oon testannut kaikki viimeksi tilaamani ColourPopin luomivärit, niin paletti jäi syrjään, vaan nyt voisin jälleen tähän keskittyä, ennen kuin seuraava ColourPop-tilaus taas saapuu :D.
Itseasiassa eilen teinkin meikin jo noilla sinisen sävyillä, olivat tosi kivoja myös!
Alla on vielä lista 9 muuhun blogiin, joissa on luotu upeita meikkejä samaisella paletilla, joten enköhän itsekin saa paljon lisäinspiraatiota tähän palettiin, kun näen muiden tekemiä yhdistelmiä ^_^.

Laura Salo
Glitz & Glam
Hannamaria
Charlotta Eve
Eyeshadow and flame
Divine
Maria Glow
Cosmetic Land
MissAria

Ensi viikolla olisi vuorossa sitten 10 seuraavaa bloggaajaa, jotka tekevät meikkinsä Olive You-paletilla!
Postauksia voi seurata esimerkiksi Facebookissa Kauneusblogit-sivun kautta.

Lopuksi, Pretty.fi antoi myös alekoodin verkkokauppaan (en hyödy linkeistä ja alekoodista):
Ostaessasi 3 NYX Professional Makeup-tuotetta, saat niistä edullisimman puoleen hintaan syöttämällä kassalla koodin
NYXIUI2AD
Koodi on voimassa 9.7.2017 asti.

Tällaista siis tänne tällä erää.
Kiitokset vielä Charlotta loistavasta ideasta ja siitä, että pääsin mukaan tähän toteutukseen, sekä tietysti Pretty.fi:lle paleteista!
Kertokaa ihmeessä, mitä piditte meikistä ja saa mulle antaa myös lisää vinkkejä paletilla tehtäviin meikkeihin :D!
Katsotaan, saisinko tästä oikeasti inspiraatiota vihdoin ja viimein julkaista myös mun vanhat silmämeikit tänne muistiin (jotka ovat viime vuodelta...), nyt kun tälle kuulle ei ole purkkeja vielä loppunut. Unohdan kohta täysin, mitä olen niissä käyttänyt ja ideana kun olisi nimenomaan laittaa tänne niitä meikkejä itselleni ylös :D.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Todella kaunis meikki! Ja onneksi et perunut osallistumistasi - kiitos kun olit mukana <3

    x Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^.
      Onneksi uskalsin lähteä tähän, oli kyllä huippu kokemus!

      Poista
  2. Ihana meikki! Kivasti yhdistetty violettia ja vihreää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^!
      Ja tuosta tuli tosi veikeä sävy, muuttui tuo vaaleanpunainen ihan erilaiseksi :D !!

      Poista
  3. Hienosti käytetty paletin sävyjä! Tuohon kuvausongelmaan, niin osta yksi iso heijastin niin saat varjot aukaistua. Ja mikäli tausta ei siellä missä on hyvä valo miellytä, osta ebaysta taustasettejä ja siihen vaikka lisää kankaita kaupasta :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^! Tuo paletti on kuin onkin todella monikäyttöinen ja täytyy vähän perua sanoja, etteikö väri-ilotteluakin saisi :D. On kyllä muiden yhdistelmät tehneet tämän luuloni vääräksi :D.

      Kiitoksia paljon vinkeistä! Täytyy kyllä alkaa miettiä kikkakolmosia tuohon kuvaamiseen :). Ringlight on ollut myös pitkään haavelistalla, samoin kameralle jonkinlainen jalusta.. Nekin jo toisi varmasti parempaa laatua kuviin, kun en kunnolla pysty toisella kädellä tukemaan kameraa eli ovat helposti tärähtäneitä :/.
      Mutta kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa ^_^.
      Nuo taustajutut voisi toimia parvekkeella, hmmm...

      Poista
  4. Nätti meikki! Kivat sävyt olet käyttänyt. Hauska katsella näitä muiden bloggaajien tuotoksia samalla paletilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^_^.
      Joo, tosi paljon kyllä inspiraatiota saa muiden postauksista!

      Poista
  5. Wau, sait kyllä upean meikin aikaan! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^_^.
      Ensimmäiseksi meikiksi meni ihan hyvin, tämän jälkeen on meikit olleet paremmat, kun tietää jo vähän miten sävyt käyttäytyy :D.

      Poista
  6. Oranssinkeltaiset parvekkeet, nam :'D Onneksi miulla on punainen. Tosin keittiönkaapithan on todella hienot likaiset mintunvihreät.

    Tämä on kyllä upea paletti! Ehkä joutuu ostoslistalle, kunhan näen livenä muutkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssinkeltaiset, keltaisenoranssit, miten päin lienee ;). Katkera olen, kun naapuritalossa (sama taloyhtiö) on vaaleanruskeat :p. Ei sekään suosikiksi yllä, mutta toimisi varmasti paremmin kuin tämä meijän talon väritys :D.
      Mielenkiintoisia väriyhdistelmiä sunkin asunnossa kuulostaa olevan :D. Onko 70-luvulla tehty?

      Siis mua oikeasti nyt harmittaa, etten swatchannu sävyjä ensin kunnolla ennen meikin tekoa! Niin mielettömiä nuo sävyt, eivätkä ole ollenkaan samanlaisia luomilla kuin miltä nopeasti katsottuna näyttää paletissa!!
      Kyllä tällä sittenkin myös väri-ilottelua on mahdollista saada aikaan :D.

      Poista
  7. Todella kaunis meikki! Aivan upeasti käytit paletin sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^_^.
      Ensimmäiseksi meikiksi meni ihan jees, tulevat meikit uskallan sanoa olevan parempia, kun tietää millaisia sävyt ovat ja miten ne käyttäytyvät :D.

      Poista
  8. Komppaan muita! Todella upea meikki! :) (ja siis mietin näin jo ennenkuin näin yhtäkään kommenttia :D )

    VastaaPoista

Suositut tekstit