tiistai 13. kesäkuuta 2017

Bette Box Kesäkuu 2017

Hellou!
Taas on suunnitelmat menneet päin härän pehvaa, eilen vaihteeksi iski töissä huimauskohtaus päälle, niin tuli jälleen ilta vietettyä lattialla :(... Ihme kyllä se meni reilussa tunnissa ohi, mutta kun tuli vedettyä lääkkeet naamariin, niin ne sai olon sitten tympeäksi.
Päätin nyt kuitenkin tehdä tämän Bette Boxin esittelyn, jos huomenna yritän päästä taas Combatiin avaamaan nuo hartiat.

Tämän kuun boksi tulikin harvinaisen myöhässä, tänään sain vasta omani hakea!!
Teemana kesäkuun boksissa oli yllättäen kesä.

Sisältö olikin taas täyteläinen ja painava. Mukana oli tällä kertaa 4 täysikokoista, 1 minikokoinen tuote ja 1 näyte sekä extratuotteita 3kpl.

Kasvoille tuotteita oli 2:
* Talika Bio Enzymes Hydrating Face Mask kankainen kasvonaamio, jonka lasken "näytteeksi" (ovh. n. 13e/naamio)
* Dermosil Faces Moisturising Cream Light kasvovoide (ovh. 11e/50ml)
 Taas huokaisin syvään, kasvovoidetta jälleen... Saisi oikeasti nyt olla useampi kuukausi ilman kasvovoiteita, mä alan hukkua niihin oikeasti :p.
Naamio vaikuttaa kivalta, tosin pöydällä odottelee vielä muutama vanhempikin (pari Marisalta diilattua Sephoran ja 1 Jolie-boxista tullut)... :D
Jospa saisin aikaiseksi piakkoin käytettyä ne, voide lähtee varastoon odottamaan...

Vartalolle tuli 2 tuotetta sekä 1 värikosmetiikkatuote:
* Nivea Rose & Argan Oil Oil in Lotion vartaloemulsio (ovh. 5,70e/200ml)
* Dove Nourishing Invigorating Ritual Body Wash suihkugeeli (ovh. 1,89e/250ml)
* Lumene Gel Effect Nail Polish, 11 Sunny Fields / Auringonkehrä kynsilakka (ovh. 6,90e /5ml)
Lumenen lakka oli tosi kivan sävyinen, kesäinen kirkkaankoralli. Mulla on punainen sävy näistä Gel Effect-lakoista ja tykkään siitä, joten uskon tykkääväni myös tästä ^_^.
Vaikka olen kroppavoidekatastrofia saanut lievennettyä ja olen "enää" vuoden päässä eräpäivistä, niin vieläkään en uusia rasvoja tällä saralla haluaisi... Tuo ruusu ei myöskään saanut hihkumaan, mutta katsotaan säästänkö omaan käyttöön vai laitanko eteenpäin.
Doven suihkarit ovat yleensä olleen hyviä, mutta tuli jotenkin plaaahh-fiilis, taas markettituote...
Kokeilen kyllä ja päätän sitten, lähteekö käsisaippuaksi vai eteenpäin.

Viimeisenä varsinaisena tuotteena löytyi 15ml minikokoinen Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF15 aurinkovoide (ovh. n.22e/150ml).
Tämä vaikuttaa kivalta! En ole aiemmin merkiltä kokeillut mitään, joten tämä jää itselleni käyttöön. Nyt kun sitä aurinkoa ja lämpöä saisi tänne pohjoiseenkin asti vielä...

Extratuotteina löytyi:
* 1ml Flower By Kenzo Eau de Lumiére tuoksunäyte
* 10kpl pkt RelaTabs maitohappotabuja
* Panda laku-patukka
Tuoksua suihkautin, mutta oli migreeni-kukkainen tuoksu eli ei siis toimi mulla :(. Maitohappotabuja löytyy pari purkkia ennestään eli käyttöön tulee varmasti.
Laku on syöty, ei ollut yhtä hyvää kuin Pandan original-lakut, tämä oli jotenkin kitkerän makuista.

Tällainen sisältö tällä erää. Jäi vähän ristiriitainen fiilis taas... Vaikka olikin täysikokoisia tuotteita, niin hieman harmittaa, että puolet oli marketti-tuotteita... Saa nähdä, nouseeko taso, kun boksin hinta taas nousee (vai nousiko se jo tähän?). Tosin itseeni se ei vaikuta, kun mulla maksaa edelleen sen alkuperäisen 13,90e, joka oli silloin alkuaikana. Ja milloinhan mä muistaisin ne ilmaisboksitkin lunastaa :D. Aina unohtuu!
Mutta joo, ihan jees boksi oli, mutta ei tämä riemunkiljahduksia aiheuttanut. Kynsilakka, aurinkorasva ja naamio olivat itselleni mielenkiintoisimmat. Miltäs näytti teidän silmään?

Katsotaan, miten loppuviikko etenee olon suhteen, josko saan loppuneiden esittelyä taas jatkettua :).
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei huimaa enään! :O Ihanalta boxilta vaikuttaa.. olen jo vähän utelias heinäkuun boksista koska tuli pieni paljastus sähköpostiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tällä hetkellä huimaa, mutta hartiat on taas selvästi tosi jumissa :/.

      Jaa, pitääpä lukea sähköposti, en ole siihen asti vielä kerennyt :D.

      Poista
  2. Hyvin markettipainoinen boxi tällä kertaa. Minua olisi kiinnostanut tuo hajuvesinäyte, kasvonaamio ja maitohappobakteerit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin oli ehkä vähän turhankin paljon markettipainotteinen :/.
      Oli kuitenkin ihan kivan oloisia tuotteita :).

      Poista
  3. Mäki sain boksin "jo" tänään, oli ihan kiva. Aika perusjuttuja mut kaikki pääsee käyttöön :) tilasin pisteillä niin hintakaan ei kirpaissut, täydellä hinnalla en taida enää tilata.. Oon joskus käyttänyt pullon tuota tuoksua ja nyt haju kävi liikaa nenään, oon vissiin tottunut kevyempiin tuoksuihin.. ja tuo nivea on kiva, iho jää mukavan pehmeäksi :)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, siellä kestänyt vielä pidempään!!
      Joo, toisaalta on kiva, että on nuita perusjuttuja, mutta tätä kosmenarkkia alkaa välillä kyllästyttää ne :D.
      En kyllä itsekään nykyisellä täydellä hinnalla tilaisi joka boksia, tällä mun alkuperäisellä 13,90e tämä vielä menee :).
      Mua vähän houkutti kokeilla tuo Nivea, mutta pakko oli laittaa odottamaan vanhempien voiteiden taakse :p. Toivottavasti oon joku kaunis päivä siinä tilanteessa, että olisi vain 1 voide käytössä ja 1 varastossa odottamassa (saahan sitä haaveita olla :D).

      Poista
  4. En jaksanu eilen hakea boksiani joten tulin kattoon jo sisällön,kauheen myöhässä ja viel automaatti täynnä joten omani odottelee postissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan älyttömän myöhäiseksi mennyt tämänkertainen boksi :o.

      Poista
  5. Boksissa oli ihan kivoja tuotteita! Vähän oli sekava koko boksi eikä nyt mikään huippu, mut ei mulla nyt hirveästi oo valittamista. Niinku Facebookissa toi oli haukuttk ihan alimpaan maan rakoon, en oikein ymmärrä miksi? :O

    Viime boksissa oli paljon näytteitä ja siitä tuli hirveä älämölö että kuka maksaa näytteistä. Tässä boksissa oli lähinnä täysikokoisia tuotteita ja taas meni pieleen? Sit taas ku ennen on ollu Niveaa ja Dovea minikoossa ni sekään ei oo ollu hyvä ku on niin halpoja täysikokoisinakin? En tajua mitä ihmiset tästä haluaa. :'D Ilmeisesti niitä meikkejä moni luulee tästä saavansa, en tiedä mistä sellanen mielikuva on kellekään tullu kun ei tätä koskaan oo meikkiboksina mainostettu?

    Joo olihan tää vähän tylsä boksi ja toivoisin, että Bette Box saisi paremmin uusia ja harvinaisempia merkkejä bokseihin, mut en mä nyt tän takia tilausta lopeta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä myös vähän hämmästyneenä luin niitä haukkumisia!
      Ei munkaan mielestä tässä ollut mitään sellaista, että tarvisi alimpaan h**vettiin haukkua! Oikein jees boksi, mitä nyt tosiaan hieman tylsä, kun oli paljon markettimerkkejä. Käyttöön nuo tulee silti!
      Meikkejä kait monet luulee pelkästään saavansa, mutta en tajua sitäkään, kun on paljon kirppareilla sitten nähnyt myynnissä just näistä bokseistä tulleita meikkejä :D.
      Ei sitä voi kaikkia näköjään miellyttää!

      Poista

Suositut tekstit