lauantai 17. kesäkuuta 2017

Shoppailu-mielihaluja taas tyydytetty...

Tänään oli todella mukava päivä!
Keli oli ja on ollut mukava (+20ºC paikkeilla ja aurinkoista) ja tavattiin piiiiiitkästä aikaa rakkaan R:n kanssa kaupungilla ^_^.
Käytiin shoppaamassa R:lle aurinkolasit ja sitten pyörimässä muutenkin Valkeassa (ja muuallakin) lompakolle hieman tuhoisin seurauksin...
Käytiin ensin lounaalla oikein pitkän kaavan kautta melko uudessa Ravintola Rokassa, joka sijaitsee Valkean lähellä Isokadulla. En nyt jaksanut kännykän kanssa alkaa värkkäämään ja etsimään annoskuvia, mutta Instassa (anzuanssu85, voi katsoa myös koneelta, on julkisia kuvat) löytyy herkkukuvat tältä reissulta :D. Todella herkullisia oli eväät ja heittäydyttiin hurjiksi, kun tilattiin vielä kuohari- ja viinilasit sekä jälkkäridrinkitkin, kun R:llä oli lapsi- ja miesvapaa vielä huomiseen asti :D.
Sitä hämmästeltiin, että oltiin ainoat asiakkaat siellä sen parin tunnin ajan :o. Täytyy toivoa, että kesäkelit vain on verottanut kävijöitä, tuolla oli kyllä tosi hyvät ruuat ja oikein kiva palvelu! Käykäähän ihmeessä oululaiset (ja Oulussa käyvät) testaamassa tuo paikka!!

No mutta, ennen shoppailutuhoja pitää esitellä yksi loppunut, jolla oikeutin yhden ostoksen :D.
Eli päätin loput rippeet raapia jämäpuuteri-rasiaan tästä Shiseido Translucent Pressed Powder puuterista.
Ei tässä enää juurikaan ollut edes jämiä, niitäkin meinasi olla jo hankala siveltimellä saada irti, niin ihan hyvä oli jo luopua :).
Taisin tilata tämän Sokoksen 3+1 Päiviltä silloin 2016 keväällä juuri ennen kuin tänne Sokos aukesi.
Mä kyllä pidin tästä! Oli väritön ja teki myös joksikin aikaa mataksi ihon pinnan, toki muutaman tunnin päästä (ja varsinkin nyt kesällä) alkoi otsa kiiltää, mutta niin mulla on tehnyt kaikkien puuterien kanssa tähän mennessä.
Voisin ostaa joskus uudelleenkin, jos tarjoukseen tulee!
Vaan nyt testaan taas seuraavaa puuteria ja siitä päästään tämän päivän ostoksiin!

Valkeassa tein tämän verran kosmetiikkatuhoja eli suht hillitysti, vaikka Sokoksella ja The Body Shopissa olikin ale-päivät meneillään :D.
Viimein ostin sitten tuon Sensai-hoitoveden loppuneen tilalle, kun oli -20% alekuponki käytettävissä. Kieltämättä kyllä hieman kivisti, kun normaalihinta on tuolle tällä hetkellä 73e :(. Reilut 58e jäi hintaa alen jälkeen, mikä on myös paljon, mutta onneksi tuo 125ml pullo kuitenkin lähemmäs vuoden kestää omassa käytössä, ei tarvitse olla koko ajan ostamassa :).
Kallis rakastuminen kyllä oli, ei voi mitään :D.
TBS:ltä löytyi vielä vajaalla 7e tuo Vanilla Chai-kuorinta niin se oli taas pakko napata mukaan... Aivan mahdoton rakastuminen tuohonkin tuoksuun... Ja sitten häshtäg beautybloggersmademedoit oli tuo nestemäinen kuorinta eli Vitamin C Glow-Revealing Liquid Peel normihintaan :D. Nyt mun pitäisi oikeasti pysyä kaukana niin kasvo- kuin kroppakuorinnoista... Niitä on kertynyt kaappiin ihan liikaa viime aikoina...

Ja kun lähdettiin vyörymään pois Rokasta ja sulattelemaan ruokaa, niin käveltiin Make Up Store-liikkeen ohi, jossa päätin vihdoin käydä ensimmäistä kertaa! Eihän se olekaan ollut kuin aika monta vuotta jo täällä :D. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Suurin syy sisälle menoon oli tuo Foam Remover vaahtoputsari (pitäisi käydä aivan koko naamalle silmät ja huulet mukaan lukien), joka on vielä huomiseen -50% alessa 16e!
Mutta kun vähän aikaa siellä pyöri, niin lähti sitten vähän muutakin mukaan...
Microshadow Trio, Colors luomivärikolmikko; tarviiko sanoa mitään, kun katsoo kuvaa?! Olen kuolannut tuota aina, kun Instassa olen kuvia nähnyt... Nuo sävyt ja niitit ja tuo pakkaus... Kyllä, jälleen oli todella kallis rakastuminen, valitettavasti :D. 2kpl sinne jäi vielä nuita hyllyyn, en tiedä onko ne sitten forever gone, kun muistelisin tämän olevan jokin Limited Edition-paletti?
Toinen heräteostos oli tuo luomivärisivellin, tarvitseeko taaskaan syytä sanoa; no tuo väritys :D.
Ja vielä viimeisenä sitten se järkiostos eli uusi puuteri tuon Shiseidon tilalle: Compact Powder, Translucent (10g).

Kalliiksi tuli, mutta I do regret nothing :'D. Näiden lisäksi ostin myös Suomalaisesta pari pokkaria, mutta ne oli onneksi tarjouksessa yhteensä 10e :p.
En ole muuten juuri ostoksia tehnyt tässä kuussa (niitä ColourPopeja lukuun ottamatta ja edelleen se viime kuun lopussa tehty tilaus on kadoksissa...) kuin ruokaa ostanut töissä ja kissoille, niin en tiedä, miksi yritän aina näitä ostolakkoja, jotka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan :p.
Nooh, katsotaan alanko kuitenkin oikeasti tiukentamaan nyörejä, kun tässä kuussa tulee viimeinen palkka ja sitten olen 2kk pienemmällä apurahalla, jonka jälkeen taitaa työkkäri kutsua... Sitten ei paljon mielihaluille voi antaa periksi :p.
Tällaista siis tänne!
Jatketaan seuraavaksi loppuneilla tuotteilla, onneksi niitäkin vielä on :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mie ostin kanssa jokunen tovi sitten TBS:ltä tuon kasvokuorinnan, mutta siitä Drops of Light -sarjasta. En tosin ole vielä kokeillut :D

    MUS luomiväritrio on kyllä nätti, jo pakkauksenkin perusteella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pallottelin kans noiden vaihtoehtojen välillä, mutta aattelin tästä c-vitamiini-versiosta olevan mun iholle enemmän hyötyä ^_^.

      Siis tuo MUS-trio on aivan ihana myös käytössä <3. Olen ottanut yhdestä meikistä kuvat, pitää piakkoin julkaista ne :).

      Poista
  2. Oi miten ihania ostoksia! <3 Mä taidan pysyä tosta Sensaista kaikin puolin hyvin kaukana kun siinä voi käydä ERITTÄIN huonosti muuten... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään ^_^.
      Joo, suosittelen pysymään Sensaista kaukana, jos et halua köyhtyä entisestään :D. Mä en voinu välttää, kun sain sen pirun minikokoisen pullon kaupan päälle kokeiluun :'D

      Poista

Suositut tekstit