keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Hedelmäisyyttä ja lämpöä kropalle

Heissan!
Täällä on nyt mennyt päivät ja illat täysin asuntojuttuja pohtiessa ja selatessa sekä näytöissä käydessä!
Ja hitto, eilen löydettiin toinen lähes täydellinen kämppävaihtoehto meille (ollaan nyt yhteensä 10 näyttöä käyty ja huomenna olisi vielä yksi tälle erää)!! MUTTA (jooo, aina se hemmetin mutta)... Siihen on tulossa linjasaneeraus eli ainakin putkiremppa :'(. Laajuudesta ei ole vielä tietoa, kun tämän vuoden aikana sen kartoittavat taloyhtiössä... Mr.Insinööri ei siitä oikein innostunut, kun joutuisi lisää maksamaan, mutta jos saisi hintaa tarjottua alemmas... Yhyyyyy, siinä olisi mulle aivan oma kosmetiikka/meikkaushuonekin, kun oli 4h+k... Ankaraa pohdintaa siis, oltaisiinko valmiita kokemaan vielä uudelleen putkiremppa, mehän ollaan jo tässä nykyisessä se koettu :/.

Tällaista siis tällä hetkellä täällä!
Mutta käydään läpi nyt loppuneita, niitäkin on hitaasti mutta varmasti alkanut viimein kertymään!

Tämän 100ml Balea Warming Foot Cream jalkavoiteen adoptoin Marisalta. Hänelle kun tämä ei ollenkaan sopinut (Marisa, voit kertoa kommentteihin omat kokemukset tarkemmin :D), kun hän sai ilmeisesti jonkin allergisen reaktion.
Mulla sitä vastoin tämä ei tehnyt mitään, kaikkein vähiten lämmitti :D. Kyllä tämä jonkin verran kosteutti, mutta lämmöstä ei kyllä ollut tietoakaan. Hieman jopa petyin, kun talvella otin tämän käyttöön ja odotin tämän edes vähän lämmittävän varpaita :D.
Tuoksu oli aika epämiellyttävä, en osaa kuvailla sitä sen tarkemmin, eikä mulla tullut mitään tuttua tuoksua mieleen, minkä lähelle se voisi mennä. En kuitenkaan tykännyt siitä, vaikkei se kuitenkaan ollut niin paha, ettenkö olisi tuotetta pystynyt käyttämään.
Tulipahan kokeiltua, mutta ei tule ikävä :).

Jeeeee, jälleen on voidekatastrofi yhtä purkkia lievempänä :D. Tällä kertaa loppui tämä 150ml Dermosil Jr. All Over Lotion, jonka käytin kroppavoiteena.
Tämähän on lapsille tarkoitettu sarja, mutta halusin testata tämän :D. Ja tuoksu olikin tässä aivan ihanan herkullinen, mehukkaan makean persikkainen! Valitettavasti tuoksu olikin parhain juttu...
Tätä sai nimittäin melko pitkään pyöritellä iholla ennen kuin alkoi imeytyä, jäi siis joksikin hetkeksi valkoiseksi pyörimään ihon pinnalle. En muista, että tällaista olisi aiemmin käynyt käyttämieni kroppavoiteiden kanssa :o.
Sitten kun tämä imeytyi, niin ihon pinta tuntui sileältä mutta ei kuitenkaan juuri kosteutetulta :(. Tuntui, että olisi pitänyt laittaa voidetta vielä lisää, mutta en siihen jaksanut monestikaan alkaa tuon hitaan imeytymisen takia.
Minulle ei siis toiminut, en tiedä olisiko käsivoiteena toiminut myöskään. Tuskin tulen enää ostamaan, vaikka tuoksu olikin ihana.

Sitten Viron reissun tuomisia jälleen eli sain seuraavaksi käytettyä tämän 150ml jonkin venäjänkielisen ja venäläisen merkin vartalokuorinnan, joka tuoksui granaattiomenalta.
Edelliseen kokeiluun verrattuna tässä ei ollut sellaista teollisen oloista tuoksua eli suht makea se oli. Koostumus oli punertavaa geeliä.
Tehot olivat vaan jälleen aika hentoa mun makuun eli runsaanlaisesti ruutasin kropalle saadakseni kuorivuutta enemmän. Herkemmälle iholle sitä vastoin voisi olla liiankin kuoriva :).
En siis ostaisi uudelleen, mutta kiva oli tätäkin kokeilla!

Viimeisenä toinen ilon aihe (tosin myös surun aihe)!
Eli kulutin myös yhden suihkugeelin pitkästä aikaa loppuun ja tämä ihan pelkästään suihkukäytössä!! Kyseessä oli Victoria's Secret Passion Struck Fuji Apple & Vanilla Orchid Body Wash.
Tämä on muistini mukaan Marisan diilauksia :D.
Ja kyllä, mä tykkäsin tästä! Kivan makea tuoksu, muttei liian kukkainen. Koostumus oli täyteläistä oranssinpunertavaa geeliä, joka vaahtoutui hurjasti pesukukan kanssa ja syntynyt vaahto oli kivan pehmeää.
Käytin tätä vähän kuin hemmotteluna silloin tällöin ja toimi siinä kyllä loistavasti! Ainoa negatiivinen puoli on hinta eli suihkugeeliksi aika kallis (olisiko ollut noin 14e?).
Voisin ostaa tässä tuoksussa lisää tätä ja muitakin tuotteita ja suihkugeelejä myös muissa tuoksuissa :).

Vaikken siis loppuneiden kanssa ole päässyt vielä määrällisesti juhlimaan, niin suihkugeelien ja kroppavoiteiden vähennys on aina suuri plussa!
Toivotaan, että homma etenee edelleen ^_^.
Palaillaan taas seuraavien loppuneiden kanssa asiaan, nyt jatkan taas asuntojuttujen pohdintoja :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Miulla on muutama VS suihkugeeli, niissä on mukana jotain palleroisia, mutta en ole vielä käyttänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palleroisia, kuulostaa mielenkiintoiselta :D.
      Mutta oli kyllä kiva kokemus tuo suihkari, vaikkei mitään palleroita ollutkaan :D.

      Poista
  2. No onpas sulla käyny tuuri jos et oo ennen törmänny noihin "valkaseviin" vartalovoiteisiin?! :O Jännä! Käytät aika hyviä voiteita! :D Itellä kokemusta noista vaikka kuinka paljon, tosin ei enää viime ajoilta...

    Joo Balean jalkavoide sai aikaan ihan järkyttävän allergisen reaktion, kaikki alueet joissa oli milliäkään ollut tuotetta, muuttui kirkkaanpunaiseksi ja poltti aivan tajuttomasti, ihan kuin olisin jopa nähnyt pienenpieniä vesikelloja. Uusi pitkä suihku, puhdistus ja rauhoittavat tuotteet auttoivat. Veikkaan aiheuttajaksi sen mustaviinimarjanlehtiuutteen tms. mitä siinä olikaan? Ennenkin olen saanut samantyyppisen reaktion synteettisistä tuotteista, joissa ollut jotakin kasviperäistä uutetta, oikeasta luonnonkosmetiikasta ei kuitenkaan ole koskaan tullut mitään.

    Ehkä tuote oli sitten ehtinyt jo vanheta jos tehoja ei sulla enää ollut (tosin taisit kokeilla sitä jo heti kun lähetin sulle sen?) ja tuoksu ei ollut hyvä? :/ Noh, päästiinpä siitä nyt ainakin eroon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, mä en oikeasti nyt äkkiseltään muista, että ois ainakaan kovin usein tullut tuon tyyppisiä voiteita tässä vastaan, jota olen kyllä ihmetellyt :o !!

      Ja joo, mä testasin tota voidetta heti sillon sulta saatua, enkä tuntenu mitään lämpöä :p.
      En usko että tuoksunkaan perusteella oli huonoksi mennyt, mutta en vaan tykänny siitä tuoksusta :D.
      Onpahan tosiaan käytetty pois, eikä tarvinnut roskiin nakata täytenä :D.

      Poista

Suositut tekstit