tiistai 19. joulukuuta 2017

Arvontavoitto ja Kalentereiden 19.luukut

Heipsan!
Eilisestä selvitty ja onneksi yökin meni hyvin, vaikka pelkäsin uskallanko nukkua ollenkaan! Menin kylläkin 1 jälkeen vasta nukkumaan, kun Neffi makoili tässä koneella silloin mun seurana eli ei ollut Siirin lähellä.
Yhden kerran Neffi muka alkoi nuuhkia ja pestä Siiriä, vaan sitten hyökkäsikin niskaan kiinni, joten pakko oli koko ajan vahtia niitä ja pitää erillään :/. En tiedä, olivatko pyyhkineet Siirin turkkia jollain, kun meidänkin nenään se tuoksui erille, ilmankos Neffikin oli sitten hämillään.
Rauhallisempaa on onneksi ollut tänään, jospa Siiri saisi pestyä itseensä oman hajunsa takaisin, niin rauha palaisi taas taloon ja uskaltaisin jouluaattona käydä äitin luona, kun nuo ovat täällä kahdestaan... Onneksi on vielä päiviä aikaa!

Mutta päivän aiheeseen!
Nythän joulun aikaan pyörii netissä ja blogeissa jos jonkinmoisia arvontoja ja kyllähän niihin itsekin tulee harkitusti osallistuttua. Harvoin itselle on ollut arpaonni suotuisa, mutta nyt osui 3.kerran onni kohdalle blogi-arvonnassa (ehkä tässä 6 vuoden aikana) :D.
Osallistuin siis muutamaan Nonnula-blogin Jonnan järjestämään joulukalenteriarvontaan ja tällaisen voiton kävin hakemassa postista viikonloppuna:

Remingtonin On the Go matkaversiot hiusten kuivaajasta ja suoristajasta!
Kiitos Jonnalle vielä tosi kivoista arvontapalkinnoista ^_^. Oli ihana joulukalenteri!!

Tämä hiustenkuivaaja oli se suurin syy, miksi kyseiseen luukkuun osallistuin; todella kätevä tuo taittuva varsi, helpottaa varmasti muutenkin säilytystä, ei pelkästään matkoilla :o !

Ja vähänkö tämä suoristaja oli lutusen pieni <3.
Mulla on joku Oriflamen tai Avonin hiustensuoristaja, mutta siinä on sellainen piikikäs toinen sivu, että vaikea saada hiuksia läpi vedettyä, vaikka sen tarkoitus onkin todennäköisesti poistaa takkuja ja helpottaa läpivetoa.
Nyt siis mielenkiinnolla aion varmasti jossain vaiheessa kokeilla tätä, tosin nyt kun hiukset ovat melko pitkät, niin ne pysyvät aika hyvin kurissa oman painonsa ansiosta.
Ensi vuoden aikana varmaan pätkäisen hiukset jälleen vaihtelun vuoksi lyhyemmäksi eli sitten voi olla suoristajalle enemmän käyttöä, mutta JOS näyttää siltä, että tulen oikeasti väittelemään (sen päivän kun näkisi :D), niin haluan vielä säästää hiusmateriaalia mahdolliseen kampaukseen toistaiseksi :p.

Ja sitten vielä loppuun taas luukkujen sisällöt:
Rituals... kalenterista tuli tällä kertaa 100g Tiny Rituals Christmas Crystals Magnesium Bath Crystals kylpysuolapussi.
En löytänyt tätä Ritualsin omasta nettikaupasta, mutta googlen avulla löytyi tämä LookFantasticin setti, jossa on näitä 3 pussia sekä kylpyöljy ja kustantaa vähän yli 20e.
Koska _vielä_ (:D) meillä ei ole kylpyammetta, niin täytyy jälleen koittaa ryhdistäytyä ja tehdä enemmän jalkakylpyjä eli siihen käyttöön menee tämä pussi. Listasinkin sitten loppujen lopuksi tämän näytteeksi, kun riittää ehkä 2 käyttöön.

elevenistä paljastui tämä 2ml näyte Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion buusterista/ seerumista.
Yllättäen en löytänytkään tätä elevenin sivuilta, joten piti mennä lunttaamaan Glitz&Glam-blogista ja näköjään on pakkausuudistus meneillään eli tulee kyllä tämäkin takaisin valikoimaan.
Täysikokoinen tuote on Minnan tietojen mukaan 4x 7ml pipettipulloissa ja on 4 viikon kuuriksi tarkoitettu eli 1ml/pv käytetään tuotetta. Hintaa Minna oli myös etsinyt ja laskenut sen tälle 2ml näytepullolle, 7-12e näköjään olisi :D.
Ensin ajattelin, etten edes listaa tätä omiin listoihini, mutta ehkä tuolla hinnalla taidan sittenkin laittaa edes näytteeksi :D.

Tällaista siis tänne tänään!
Katsellaan, mitä huominen tuo tullessaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mietinkin, että olitkohan sie yksi voittajista :)

    Nyt on kyllä arvontojen kulta-aika, joka puolella tulee vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihme kyllä arpa napsahti kohdalle :D.
      Ja on kyllä melkoisia määriä arvontoja meneillään! Lisäksi jotkut osallistuu, vaikkei olisi arvonta edes kyseessäkään ;D.

      Poista

Suositut tekstit