perjantai 8. joulukuuta 2017

Kalentereiden 7. ja 8.luukut

Eilinen päivä sujahtikin huomaamatta ohi, kun aamupäivä meni te-toimiston valmennuksessa, iltapäivän kuuntelin koneella luentoa väikkärin kirjoittamisesta ja illalla kävin vielä 100minuutin Suomi100-spinningissä :D.
Jäi siis postaus tekemättä, mutta korjataan asia tänään! Nyt tulee vain kalentereiden eilisen ja tämän päivän luukkujen sisällöt, kun muuta en ehtinyt ja mun pitää vielä muistaessani tänään tehdä te-toimistolle jälleen ilmoittamieni tehtävien selvitykset, kun deadline on ylihuomenna...

Elikkäs eilen Rituals... kalenterin 7.luukusta tuli matkakokoinen (10kpl) Organic Aloe Vera & Lotus Flower Miracle Make Up Cleansing Wipes puhdistusliinat (hinta Rituals-nettikaupassa 3,50e/10kpl).
Nyt kun innostuin viime kuun Bette Boxin Simplen liinoista, niin toivon näidenkin olevan kivoja. Mielenkiinnolla siis testaan!

elevenistä paljastui eilen Sigma Traven Brush Collection eli 3 matkakokoista sivellintä, jotka oli E47, E56 ja E65.

Tässä on vielä vähän kuvaa itse siveltimistä, ylhäältä alas E47, E65 ja E56!
En olekaan Sigman siveltimiä vielä ostanut, joten kiva päästä kokeilemaan!
Tunnustelin jo tuota E56-sivellintä ja se on varmaan tosi kiva noille mun ColourPopin SuperShockShadow-luomiväreille, aika napakan tuntuinen sivellin oli!
Muutenkin täytyy nuita testata, että onnistuuko meikkaus paremmin, jos ei peiliin siveltimet osu! Normisiveltimet meinaa osua, kun mun pitää olla sen 4-5cm päässä peilistä ilman laseja :p.

Tänään tuli sitten Rituals... luukusta 30ml The Ritual of Samurai Wakame & Organic Bamboo Energising Shampoo. Tätä ei löytynyt nettikaupasta, mutta muutama 250ml shampoo oli noin 9,50e ja 70ml shampoo oli 4e.
Tämän tuoksu oli mun nenään sen verran miehinen, etten varmaan itse voi käyttää eli pullo menee Mr.Insinöörille vaikka matkakäyttöön (jälleenhän se on 10pv päästä lähdössä Viroon...).

Ja eleveniltä tuli sitten 50ml minikokoinen Decléor 1000 Grain Body Exfoliator kroppakuorinta (hinta elevenillä 14e/50ml ja 39e/200ml).
Kroppakuorinta-addikti kiittää jälleen; uutta merkkiä pääsee taas testaamaan ^_^.

Kivoja luukkuja edelleen, tykkäsin! Harmittaa tosin tuo shampoo, etten itse viitsi sitä tuoksun takia testata :/. Jos se olisi ollut sen suihkuvaahdon (Yuzu) tuoksuinen, niin se olisi mennyt varmasti.
Nooh, onpahan yksi tuote pois mun yli äyräiden tursuavasta varastosta :D.
Mutta jatketaan sitten huomenna, voisin melkein ensimmäisen loppuneen jo esitellä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit