lauantai 7. toukokuuta 2016

Livbox Toukokuu 2016

No niin, päätin sittenkin tehdä ensin tämän Livbox-postauksen pois alta, koska ennustuksissa tulee olemaan jo pari tuotetta tästä :D.

Ulkoasu ei ollut edelleenkään muuttunut ja paperisilppukin puuttui.
Kesä ja reissailu oli boksin teemana.

Ja jälleen melko runsaanlainen sisältö!
Päätuotteista löytyi 1 täysikokoinen ja 4 minikokoista (hyvänkokoisia tosin) tuotetta ja lisäksi mukana oli 2 extra-tuotetta.

Extra-tuotteina oli Pandan uutuussuklaalevy, vadelmamuru-valkosuklaa sekä Ibero-merkin hiustuote, minulta löytyi "puhelinlanka"ponnareita.
Suklaa ei ole vielä syöty, eikä valkosuklaa kuulu lemppareihin, mutta oikein hyvää oli kuitenkin.
Ponnareita taas ei ole koskaan liikaa!

"Ainoa" täysikokoinen oli siis tämä Neutrogena Visible Clear Correct & Perfect CC Cream sävyssä Medium (ovh 10,95e/50ml).
Pettynyt huokaus pääsi nähdessäni tämän, koska nyt on turhan paljon tullut (melkein joka boksissa) joko meikkivoidetta tai BB-/CC-voidetta ja lisäksi mulla on käynyt sävyn kanssa aina tosi huono tuuri, kun tullut näitä medium tai muuta tummaa sävyä :(.
En siis aio nyt avata tätä, vaan menee suoraan varastoon odottamaan parin muun tuubin kanssa, että saan entisiä käytettyä pois. Mulla menee kuukausia yhden tuubin tyhjentämiseen, kun käytössä on samaan aikaan useita tuubeja...
Eli tämä oli suurin pettymys.
Kohta tosin saan oikein hyvän syyn ostaa esim. sen The Body Shopin sävy-mixerin, kun näitä tummia sävyjä alkaa olla melko paljon ja vaaleat alkaa vähentyä uhkaavasti :D.

Sitten löytyi tämä 7 pyyhkeen minikokoinen Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes puhdistuspyyhkeet (ovh 4,25e/25kpl paketti).
Tämä kiinnosti itseäni, varsinkin kun luin, että poistaisi myös vedenkestävän ripsarin.
Noh, eilen illalla kokeilin ja kyllä sai tosissaan silmiä hangata, että vesiliukoinen ripsari lähti ja siltikin jäi melko isot rippeet ripsiin :(. Mun silmät ärtyi kyllä tosi paljon tuosta ja alkoi vähän kirvelläkin.
Kasvoilta lähti meikit suht hyvin, Clinique 2-kasvovesilappuun jäi kyllä vielä meikkiä, muttei paljoa.
Aamulla käytin toisen ja taidan käyttää loput pyyhkeet vain iholle, silmiä välttäen.

Seuraava minikoko oli tämä 50ml Palmolive Aroma Sensations Feel the Massage Gentle Exfoliating Shower Gel kuoriva suihkugeeli (ovh 1,85e/250ml).
Aiemminhan tuli pinkki-versio ja sen tuoksusta pidin enemmän kuin tämän, jossa on kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua.
Sellainen raikkaan vesimäinen ja vihreä tuoksu, eikä siinä sinällään ole vikaa, mutta tykkään vaan makeammista enemmän :).
Pullo oli tosi kova, vaikea oli puristaa geeliä ulos :o !!
Kuorintatehot heikot tälle raastavuuden rakastajalle :).
Kyllä tämä käytettyä tulee kuitenkin.

Hiustuotteita löytyi kaksi, joista ensimmäinen minikoko oli tämä 100ml Biozell Professional Texturing Spray volyymisuihke (ovh 6,50e/300ml).
Olen siinä käsityksessä, että tämä on rakennetta ja tuuheutta antava, suihkutettava hius"puuteri", ei siis sinällään puhdistava kuivashampoo.
Minulla on ennestään 2kpl Dermosilin hiuspuutereita, jotka on purkissa ja sitten sain ilmaiseksi edellisellä kampaajakäynnillä tämän tyyppisen 300ml täysikokoisen suihkeen + suolasuihkettakin löytyy :D.
Nyt pitäisi oikeasti innostua aamuisin laittamaan kunnolla myös hiuksia, että saisin nämäkin kulutettua joskus pois :D.
Tätä en ole siis testannut vielä, mutta eiköhän tuo käyttöön tule :).

Viimeisenä tuotteena oli toinen hiustuote, 75ml minikokoinen Cutrin PureISM Anti-Green Shampoo (ovh 11,90e/300ml).
Vaikka shampoitakin on tullut boksista melkoisesti, niin tämä kyllä kiinnosti paljon!
Kerran olen testannut, mutta en ole ainakaan nähnyt, että itselläni olisi vihertävää hiuksissa eli tästä ei sinällään ehkä hyötyä ole.
Mutta kun blodina aion nyt jonkin aikaa pysyä, niin kyllä tämä tulee käytettyä, en usko tästä olevan haittaakaan :).

Tällaiselta näytti tämän kertainen boksi!
Lumenea ei ihme kyllä löytynyt, mutta olen siinä käsityksessä, että tuo Cutrin on Lumenen "sisar"merkki :D. Eli löytyi sitä kuitenkin :p.
Mitä tykkäsitte omista bokseistanne tai miltä ei-tilaajista näytti sisältö?
Itse kyllä tykkäsin kaiken kaikkiaan! Ei mitään Wauu-efektiä saanut edelleenkään aikaan, mutta sellainen mukava boksi oli ^_^.
Tilaus jatkuu siis. Mun pitäisi varmaan kohta lunastaa pisteilläkin välillä bokseja, saisin jo 3 boksia ilmaiseksi, neljäskään ei ole kaukana :D.

Tähän loppuun voisin jälleen "pienet" tunnustukset tehdä... Eilinen ilta meni osaksi surffatessa ColourPopin sivuilla... Kvartsiharakka-Johis oli tekemässä sinne tilausta ja kyseli, haluanko lähtä kimppaan jakamaan postarit, niin eipä tuota tarvinnut kahta kertaa houkutella :D. Oon Instassa kuolannut tuota merkkiä jo pitkään, joten pakkohan se on itsekin testata, kun mahdollisuus tulee :D.
Sieltä on siis nyt tuloillaan jossain vaiheessa 2 luomiväriä kokeiluun, nuo sain päätettyä kaiken kaikkiaan 16 "tahtooooo"-sävystä :D. On siis myöhempiinkin tilauksiin jotain laitettavaa, jos vain niistä pidän :p.

Siiiitten tänään repsahdin itse toiseen tilaukseen... Kauneusbloggareiden Facessa oli linkitetty, kun Jolie-verkkokaupan sivulle oli tullut myyntiin myös kauneusboksi...
Tästä voinette päätellä, että joku kosmetiikkanarkkari saattoi ehkä mahdollisesti repsahtaa ja pistää samoin tein tilaukseen 6kk satsin... :D.
Noooh, pääseepähän nyt testailemaan sitten enemmän tuota luonnonkosmetiikkaakin :D.
Eli kesäkuussa on jotain uutta tulossa siis blogin puolelle!
Mutta huomenna yritän saada ennustuspostauksen viimein ulos, eihän tässä ole kuin viikko mennyt jo toukokuuta xD.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Ootko hei päivittänyt sun LivBox-profiiliin tiedon sun ihon sävystä? Kannattaa ainakin vähän käydä siellä "vaalentamassa" ihonväriä? En muista miten se siellä oli tallennettuna, mutta mulla on kaikkein vaalein sävyvaihtoehto. Oonkin saanu kaikista sellasista tuotteista vaaleimman sävyn, joista on ollu liikkeellä eri sävyjä. Tuosta CC-voiteestakin sain lightin. Siinä mielessä oon tyytyväinen, vaikka monesti noi vaaleimmat on siltikin liian tummia.

    Mun mielestä boksi oli ihan ok, ei paljoa herättänyt tunteita oikeastaan mihinkään suuntaan. Tuli kuitenkin voimakkaasti taas semmonen fiilis, että tuo niin kyllä toistaa itseään... Samat merkit ja tuoteryhmät koko ajan. Ei nyt onneks mitään kuraa kuitenkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kyllä mietin, että kävisin vaalentamassa sen ihon sävyn sieltä profiilista, tähän asti ollut se toiseksi vaalein ja alkuun kyllä sain niitä vaaleita sävyjä...
      Liekö sitten suurimmalla on siellä se vaalein ihosävy, ettei kaikille riitä vaaleita tuotteita, niin laittavat sitten tummemmat niille, jotka ovat muita merkinneet :p.

      Joo, kyllähän tuossa toistuu samat jutut melko runsaasti :/.

      Poista
  2. Oli lähellä, etten tilannut tätä boksia, kun sähköpostiin tuli tarjous alennushintaisesta lootasta. Eipä harmita, ettei tullut tilattua :) Paras juttu tässä ois mulle ollut tuo suklaa ja minisuihkugeeli, muut ois jääneet odottamaan käyttöä hamaan tappiin asti :D
    Tuo Jolien boksi vaikuttaa jännältä, jään oottelemaan mitä sulle sieltä tulee! :)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä sulle, ettet sitten tilannutkaan, tympeää se on tosiaan kaapissa seisottaa purkkeja :).
      Kyllähän tuota ois ihan hyvä itsekin pitää paussia, mutta... niin, ei vaan malta :D. Onneksi nyt muiden osteluiden ja tilausten suhteen on tilanne _hieman_ rauhoittunut, mutta kyllähän tuota lakkoilua voisi yrittää kovemminkin :D...

      Jolie-boksista varmasti tulee omat postauksensa sitten ^_^. Jännittää vähän itseänikin, millainen se on!! Uusia merkkejä tulee varmasti olemaan paljon itselleni, kun sen verran vähän luonnonkosmetiikkaa olen kokeillut aiemmin :).

      Poista
  3. Jälleen kerran olin tyytyväinen kun 'uskalsin' lopettaa LivBoxin tilauksen, aivan hirvittävää toistoa sisällön suhteen =/ Oi että, tuo Jolien boksi kyllä kiinnostais, mutta nielaisin tyhjää kun kävin katsomassa hintoja =D Jään siis odottelemaan sun raporttia jahka ekan boksin saat ja jos aivan hullaannun, niin eihän sitä koskaan tiedä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en tunnu pääsevän tuosta Livboxista irti :'D.
      Kuitenkin se on sillä tavalla loistava, kun pääsee testaamaan uusia tuotteita (vaikka onkin tuoteryhmittäin ja viime aikoina merkittäinkin tuota toistoa).
      Itse kun saan tuon sillä 13,90e hinnalla, niin se on vielä sellanen summa, joka nuista tuotteista on ok. Varmasti jos hinta olisi sen 16,90e, niin olisin helpommin itsekin pitänyt paussia tuosta välillä :D.
      Mutta katsoo nyt, milloin sitä kyllästyy... Ehkä sitä voisi sen joka toinen kuukausi tilata, niin tuo hinta käsittääkseni vielä säilyisi samana :D.

      Jooo, oli tuo Jolie kyllä melko tyyris, mutta siksi otinkin suoraan tuon 6kk, kun sillä hinta tippui tuohon 20e/boksi ja huomasin myös onneksi, että Ostohyvityksenkin kautta tulee varmaan reilut 7e takaisin (on arvioitavana), niin sekin tiputtaa hinnan alle 19e/boksi :D.
      Niin, selittää ne hiihtäjätkin ;D. Vaan tuota ei tarvitse sitten jatkaa, jos siltä tuntuu :).
      Mutta jännityksellä odotan kyllä itsekin, millainen tuo on ja tykkäänkö luonnonkosmetiikasta kuinka paljon :D.

      Poista
    2. Mulla oli kans tuo halvempi hinta ja osaltaan sen vuoksi jatkoin niin pitkään. Nyt oon ollu tilaamatta jo sen verran kauan että joutuisin pulittamaan tuon 16,90 eli saapa nähdä tilaanko enää koskaan =/ Jos lootien taso nousee huomattavasti, niin sitten takuulla ainakin harkitsen =D

      Poista
    3. On se ärsyttävää, kun pitää halvan hinnan takia sinnitellä nyt vielä tuon kanssa, varmasti pikkupaussi tekisi itsellekin hyvää (tai siis varastoille) :D.
      Voisi vaikka ne piste-boksit ottaa tähän väliin, niin niistä vois paremmilla mielin laittaa eteenpäinkin turhat tuotteet...
      Saa nähdä mihin suuntaan tuo lähtee menemään ja onko tuosta Jolie-boksista kunnon vastusta, josko se toisi kunnon kilpailua :).

      Poista
  4. Ei tämä oikein itseänikään sykähdyttänyt. Biozell ja Neutrogena lähtivät jo matkaan :D

    Pidän parin kuukauden tauon ja sitten jos nappaisi taas uudestaan 3 kk erän. Vaikka ensi kuu olisikin synttäriboxi :P

    Mie en syttynyt tuolle luonnonkosmeboxille, kun esim. jo Laveran tuotteet ei toimi hiustuotteiden osalta, Lushin shampoot/hoitoaineet on myös ei toimivia, joten ei viitsisi rahoja tuhlata. Kurkin sitten muiden blogeista sisällöt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että oot saanut tuotteet eteenpäin, vaikka varmasti turhauttaa, jos itse ei pysty käyttämään kun siitä on maksanut.
      Toivottavasti tauko tekee hyvää, itselläkin varmasti varastojen osalta tekisi erittäin hyvää, mutku... :D

      Itse en ole niin paljon luonnonkosmea kokeillut (toki Lushia oon ja monet on sopinu itelle), niin ihan mielenkiinnolla testaan tuon 6kk pätkän tällä tavalla ^_^.
      Hyvin maltat kyllä, olisipa itselläkin yhtä vahva kieltäytyminen :D.

      Poista

Suositut tekstit