perjantai 10. kesäkuuta 2016

Livbox Kesäkuu 2016

Heissunvei!
Nytpä sitten olisi esittelyssä Kesäkuun Livbox, joten eiköhän pidemmittä puheitta mennä siihen :).

Tässäpä taas tuttuun tapaan "piilo"kuva, jos sattuu niin, ettei kaikki ole vielä sisältöä nähneet :D.
Teemana oli kesä ja loma.
Joo niin mikä kesä ja mikä loma? Keskilämpö ollut viime päivät täällä jossain +5C paikkeilla, myrskytuulta ja vesisadetta vuorollaan... Ja kunnon lomaa ei ole vielä tiedossakaan... :p
Mr.Insinööri sentään tänään valmistui virallisesti taas insinööriksi, tosin tällä kertaa auto-puolelta :D. Sillä on sentään osittain "lomaa", vaikkakin päätoimista työtä hakee koko ajan ja tekee toiminimellä hommia samalla :). Mun pitääkin ottaa kunnon kuva tämän päivän meikistä, sai pitkästä aikaa vähän fiinimmin mekkoon pukeutua, niin piti myös silmämeikkiin vähän yrittää panostaa :p.
Mutta niin, se boksi...

Boksi oli jälleen todella painava ja kyllähän se tuotteiltaan jälleen runsaanpuoleinen oli! Mukana oli nyt 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta sekä 1 extratuote ja alekoodi Zalandolle + Essence esittelylappunen. Pahoittelut epätarkasta kuvasta, kuvat otettu silloin, kun meinasin huimauskohtauksen saada ja otin tuhdin lääkeannoksen... En katsonut kuvia koneella vasta kun seuraavana päivänä...

Ensimmäinen täysikokoinen oli Aco Bronze Cream Soft Bronze Day Cream itseruskettava päivävoide (ovh 11,30e/50ml).
En ole vielä kokeillut ja meni nyt toistaiseksi kaappiin odottelemaan. Pitää katsoa, kokeilenko tässä jossain vaiheessa kasvoille, vai käyttäisinkö tämän esim. säärille... Koskaan en ole itseruskettavia käyttänyt, jotenkin pelottaa, etten osaa levittää näitä oikein ja tuloksena on pelkästään laikukasta ihoa :p.
Nyt olisi ainakin hyvä mahdollisuus kokeilla kerrankin :D.

Toisena oli uutuutena Essence Forbidden Volume Mascara ripsiväri (ovh 3,69e/12ml).
Tämä meni myös kaappiin ripsarijonon jatkoksi eli ihan heti en pääse testaamaan :D.
Mielenkiinnolla kuitenkin odotan käyttöönottoa (joskus vuoden päästä varmaan...), sillä pääsen nyt lisää tätä merkkiä kokeilemaan ^_^.

Viimeisenä täyskokona oli Vaseline Intensive Care Aloe Soothe Spray Moisturiser suihkutettava vartalovoide (ovh 5,95e/190ml).
Tämä oli vähän pläääh, koska normaali versio tuli viime (?) vuonna ja sekin odottaa edelleen kaapissa jonossa parinkymmenen muun voiteen kanssa... Äitini tykkäsi siitä normiversiosta ja olen testannutkin sitä äitini luona. Pitäisi ehkä se antaa äidille ja laittaa tämä versio odottamaan itselleni :p. Ehkä parin vuoden päästä pääsen tämän käyttämään :p...

Yhtenä täysikokona, mutta extra-tuotteena oli jälleen syötävää, tällä kertaa Eat Natural Almond & Apricot Fruit & Nut Bar välipalapatukka (ovh 1,95e).
Yllätyin että tykkäsin, en ole kuivattujen hedelmien ylin ystävä. Todella makea tapaus oli, jonka takia tämän kanssa meni pari päivää, että sain syötyä loppuun.

Minituotteina oli 50ml Dove Regenerating Nourishment Shampoo ja Conditioner hoitoaine (ovh 4,05e/250ml).
Vähän plaaah jälleen, kun shampoota varsinkin on tullut viime aikoina melko usein... Nyt mulla on 5 miniä pelkästään Livboxista tulleita käytössä yhtä aikaa ja kulutus on tällä hetkellä vähäisempää, kun hiusten pesuväliä oon yrittänyt pitkittää...
Yhdesti olen näitä jo kokeillut, mutta se oli "lavuaari"pesuna (en jaksanut myöhään illalla käydä kokosuihkussa, niin pesin vain hiukset lavuaarissa). Vaatii siis lisää kokeiluja, mutta ihan ok:lta vaikuttivat!

Viimeisenä löytyi 50ml minikokoinen Batiste Floral & Fruity Blush Dry Shampoo kuivashampoo (ovh 6,90e/200ml).
Tämä oli Nella Törnroos-blogin Nellan suosikkituote ja koska itsekin fanitan Batisten kuiviksia ja kuiviksia yleensäkin, niin tämä on myös minun suosikkituote tästä boksista, vaikken ole vielä tätäkään testannut :D.
Toiset vihaa kuivashampoita Livboxeissa, mutta mulle ne on kyllä tervetulleita varsinkin tässä vaiheessa, kun yritän tuota shokkiväriäni säilyttää mahdollisimman pitkään hyvänä. Myös kuten tiedätte, niin täällä kuluu keskimäärin purkki kuussa kuivista muutenkin, niin nämä eivät kovin kauaa varastossa pyöri :D.

Tällaiselta näytti tämänkertainen Livbox, miltäs näytti?
Itsestäni boksi oli ihan jees, mutta kyllä tämä alkaa toistaa aika paljon itseään...
Jälleen ehkä vähemmän kosmetiikkaa omistava henkilö saa tästäkin enemmän kiksejä, mutta itse tosiaan alkaa kroppavoiteisiin ja shampoisiin turhautua, kun niitä löytyy niin paljon jo ennestään varastosta.
Eniten nyt innostuin kuitenkin ripsarista ja kuiviksesta.

Yritän saada nyt viikonloppuna päiviteltyä taas enemmän, kun jään jälleen yksikseni. Oon sentään jo parit purkit saanut loppumaankin :D.
Tosin eilen hairahduin ostamaan Sokokselta yhden tuotteen ja nyt siellä olisi menossa -30% Outlet-viikonloppu..... Saa nähdä tuleeko "piipahdettua", eilen jo sattumalta katselin tuota alepöytää ja mielenkiintoisia tuotteita siellä oli... :D. Katsotaan, miten käy!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Kyllä tuo nyt niin toistaa itteään että... Pakko myöntää että sen puolesta boksi oli tosi pettymys koska melkein samat tuotteet on tulleet aiemminkin... Essence oli tosi positiivinen yllätys, mutta en käytä vesiliukosia ripsivärejä. �� Muuten siis ok tuotteet mut niiiin saman toistoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo tosiaan harmitti, että monelta merkiltä taas aivan samantyyppiset tuotteet :(.
      Mut tulee nuo kuitenkin käytettyä jossain vaiheessa :).

      Poista
  2. Kyllä LivBox on jo kauan toistanu itseään, ei siis edelleenkää harmita tilauksen lopettaminen. Lukaisin jo eilen hatarasti tämän postauksen ja arvaappa pitikö tänään käydä Sokoksella ;D En ollutkaan käyny Valkeassa aiemmin joten johan tuo oli aikaki. Ja toki Sokokselta jotain pientä lähti mukaan, se olis ollu ihme jos ei olisi lähtenyt =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt varsinkin tuohon Jolie-boksiin verrattuna tämä oli todella väritön ja tylsä, vaikka käytännöllisiä tuotteita jokainen oli :/.
      Hieman alkanut itsekin miettiä pitäisikö välillä vaikka sen 1kk paussin tilauksesta... Josko se auttaisi hieman tähän kyllästymiseen. Vaikka kyllä mä edelleen tämän ideasta tykkään tosi paljon ja pelottaa, että jos just silloin taukoillessa tuleekin jotain mieletöntä :D.
      Voisi ehkä piakkoin käyttää ne pisteetkin, olisi niitä ainakin 3 boksiin jo kertynyt. Ei harmittaisi niin paljon, kun ei omaa rahaa mene niihin :p.

      Tiiätkö, mä oli kans tänään menossa Sokokselle, mut sitten yhtäkkiä päätinkin, että olen laiska enkä vaan jaksa sittenkään lähteä :D.
      Varastot kiittää tätä päätöstä ;D.
      Minäpä jään odottamaan postausta sun löydöistä!!

      Poista

Suositut tekstit