maanantai 26. joulukuuta 2016

Hedelmiä, kaakaota, maitoa, hunajaa...

Sekalaista seurakuntaa on käytetty tässä kuussa kropalleni :D.
Parempi siis aloittaa pidemmittä puheitta!

Lievennystä kropparasva-katastrofissani, jälleen yksi purkki vähemmän, joka oli tällä kertaa 200ml Avon Care Cocoa Butter Rejuvenating Moisture Body Butter vartalovoi.
Koostumus oli siis tuollaista aika lähellä voita, joka oli hivenen pehmeää kuitenkin. Tykkäsin koostumuksesta. Tuoksu oli myös oikein miellyttävä, lenpeän kaakaomainen!
Valitettavasti (kiitos tämän katastrofin...) kosteustehot eivät olleet oikein riittävät :(. Tuntui jäävän vain hieman kiristäväksi kalvoksi ihon pinnalle ja jos erehdyin laittamaan "liikaa", tämä lähti murenemaan pois iholta :(.
En tiedä, oliko tuon syynä vanhentuminen, vai onko tämä normaalistikin tuollaista...
Näillä omilla varastoillani tuskin ehdin testata tätä tuoreeltaan uudelleen :/.

Sain myös peräti toisenkin käytettyä!!! Seuraavana oli vuorossa 25g minikokoinen Burt's Bees Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion vartalovoide.
Tästä riitti mulla 3 käyttökertaan, kun yhdellä kerralla en kovin paljoa kiireen takia ehtinyt levitellä.
Koostumus oli ehkä hivenen liian juoksevaa, mutta yllättäen kosteutti ihoani ihan kohtuudella imeytyen ihoon kuitenkin. Tuoksu oli aika neutraali, eikä kovinkaan voimakas.
Perushyvä rasva, mutta ehkä vähän tylsä omaan testailun makuuni :). Ehkä jos ei olisi tätä rasvakatastrofia, voisin ostaa kerran täysikokoisena käyttöön. Katsotaan, pääsenkö tuohon vaiheeseen!

Nyt olen ottanut käyttöön seuraavan rasvan jonossa... Onhan tämä jotenkin niin tuskastuttavan hidasta, mutta onneksi ei ole tarvinnut heittää vielä yhtäkään rasvaa roskiin, vaikkakin yhden kohdalla (joka on nyt jalkavoiteena) olenkin asiaa vakavasti miettinyt... Sinnittelen kuitenkin ja onneksi nämä Naturals-rasvat ovat todella "helppoja" :). Tämä karpalo-kaneli tuoksu sopiikin hyvin nyt talveen, joten kiva saada tämä tässä vaiheessa käyttöön!

Tälle kuulle sain vielä toisenkin kroppakuorinnan käytettyä, kyseessä oli tämä 550g The Somerset Toiletry Company Tropical Fruits Covonut & Lime Sugar Scrub jättipönikkä, jonka ostin toisen eri tuoksuisen kanssa Sokoksen syksyn 3+1 Päiviltä.
Ja koska oli sokerikuorinta, niin tehothan olivat oikein kivat ja jätti ihon myös kosteutetuksi. Tosin ehkä hivenen nopeampi sai olla tämän levittämisessä, ennen kuin rakeet sulivat.
Tämä ei kuitenkaan sovi heille, jotka inhoavat sitä hivenen rasvaista tunnetta iholla, jonka jotkut kuorinnat voivat jättää.
Tuoksusta sekä ihanan limenvihreästä väristä tykkäsin myös, todella piristävä siis kaikin puolin!
Pieni miinus tulee pakkauksesta, joka oli tosiaan aika jättimäinen ja hieman hankala käyttää suihkussa.
Voisin kyllä mielelläni ostaa kuitenkin uudelleen ja mulla tosiaan on toinen purkki eri tuoksussa odottamassa kaapissa :).

Olen nyt seuraavaksi ottanut kuitenkin käyttöön tämän Nurmen sokerikuorinnan, jonka saan todennäköisesti tammikuun aikana käytettyä. Ilmiselvästi on pienempi purkki ja näin ollen kuluu varmasti normaalilla tahdilla :).

Viimeisenä tällä erää otin esittelyyn tänään loppuneen 100ml Avon Naturals Cosy Vanilla & Sandalwood Scented Spritz vartalosuihkeen.
Tämä oli aika lailla samanlainen kuin muutkin Naturals-suihkeet eli alkoholia löytyy reippaanlaisesti, mutta kun siihen tottuu, niin nenä kyllä erotti mukavan pehmeän vaniljan, johon todennäköisesti tuo santelipuu toi oman kivan lisänsä. Itse tykkään myös santelipuusta, niin tämä oli oikein kiva tuoksu!
Suihkugeeli ja kroppavoide löytyy vielä kaapista :).
Voisin ehkä ostaa joskus uudelleen, mutta en nyt äkkiseltään muista, oliko tätä tuoksua vielä myynnissä...

Kaappiin tuli kahden Victoria's Secret-suihkeiden seuraksi tämä Herbina mansikka-suihke, jota olen jo yhden pullon aiemmin käyttänyt. Tämän sain silloin aikanaan kaupan päälle, kun ostin muutamat hajuvedet.
Tämän loppuminen on odotettavissa todennäköisesti parin kuukauden kuluessa, ellen sitten innostu nuita VS-suihkeita käyttämään välillä :).

On täällä siis muutamat tuubit ja purkit loppunut kaiken plussailun ohessa :D.
Jatketaan mahdollisesti taas huomenna seuraavien kanssa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie käytin kesällä/syksyllä Avonin karpalo-kaneli suihkugeelin loppuun :D Ja joku appelsiini-kaneli tmv. tuli käytettyä myös.

    Ensi jouluna sitten tämän vuoden kausituotteiden vuoro :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on vielä tuo appelsiini-kaneli-sarja odottamassa :p.
      Saa nähdä saisinko tuon karpaloversion käytettyä viimein pois, kun alkaa olla jo suht iäkäs... :p.
      Mä en sattuneesta syystä ostanutkaan tänä vuonna kausituotteita :p.

      Poista

Suositut tekstit