lauantai 4. maaliskuuta 2017

Viimeiset Helmikuun Purkit

No niin, ahkeroidaanpa nyt ja tehdään 2 postausta samalle päivälle :D.
Tässäpä tulee sitten loput, hieman sekalainen seurakunta käytettyjä tuotteita.

Aloitetaan tuoksuista.
Sain loppumaan tämän lähes "ikivanhan" 50ml Avon Brazil Beat Eau de Toilette hajuveden.
Tämähän tuli hetkeksi uudelleen myyntiin nyt viime vuonna, mutta tämä vanhempi versio oli myynnissä kesällä 2009. Etsin tuon kuvaston käsiini (kun olen säästänyt niitä :p) ja siinä oli mainittu tämän kuuluvan Hedelmäis-kukkaiseen kategoriaan, jossa on Pitaijaa, acai-marjaa ja tiikkipuuta. Tuo uusi versio on Fragrantican mukaan erilainen, siitä löytyy pitaijaa, veriappelsiiniä, vesililjaa ja valkoista myskiä.
Mä tykkäsin tästä tosi paljon, oli sellainen escadamainen tuoksu selvästi ja muistelen, että yksi työkaveri aikanaan kysyi tätä käyttäessäni, onko mulla jotain Escadan hajuvettä :).
On siis mun tyylinen, makean hedelmäinen tuoksu ja vähän tekisi mieli ostaa kokeiluun tuo uudempi versio, tosin sitä ei varmaan (?) ole enää myynnissä...

Sain myös toisen, vähän uudemman tuoksun käytettyä ja se oli tämä 30ml Nina Ricci Nina Eau de Toilette.
Tämä oli toinen käyttämäni pullo, eli aiemmin on siis jo pullo kulunut :).
En nyt yhtään saa päähäni, tilasinko tämän 2.pullon jostain nettikaupasta, mutta ihan sama, aivan ihana tuoksu edelleen <3. Ei mitään lisättävää tuohon aiempaan tekstiin.
Mullahan oli varastossa Marisan mulle viime vai toissa vuonna ystävämyynnistä diilaama 50ml pullo eli se on nyt lähtenyt kaappiin käyttöön :). Rakastan <3.

Tämäkin on tuttu tuote eli 100ml Herbina Strawberry Dream Body Mist vartalosuihke. Aiemmin on siis tätäkin tullut käytettyä!
Tähänkään ei ole mitään uutta lisättävää! Mielelläni tämän käytin pois, mutta en varmaan hetkeen osta tätä tuoksua uudelleen, ellei sitten joku tarjoa jotain orpoa pulloa minulle :D. Tällaiset makeat tuoksut sopii kyllä hyvin koko kropalle käyttää, kun tosiaan hikoilen töihin pyöräillessä niin kauheasti, kun syke nousee yli 100:n...

Tämä oli yllätysloppuja eli Yves Rocher Monoï de Tahiti Traditional Tiare Oil monikäyttö-öljy.
Hyvin vanha tapaus myös, tilasinkohan tämän alun perin 2013 Turkin matkaa varten :p.
Oon käyttänyt niin kropalle, hiuksille kuin loppuaikana jaloille. Omille hiuksille ei kyllä sopinut, teki ne todella rasvaisiksi, vaikka kuinka vähän yritti annostella. Kropan kosteutti kivasti ja nyt tosiaan oon jalkapohjiin käyttänyt jalkavoiteen kanssa. Hyvän tuoksuinen, mutta en rakastunut siihen tulisesti kuitenkaan.
Säästin aikanaan tämän Born to Bion öljysuihkepullon, jota täytin tällä tiare-öljyllä ja nyt loppukuusta kun täytin taas tuon suihkepullon, tämä lasipullo loppui :).
Ei sinällään mitään pahaa sanottavaa, mutta en ehkä vähään aikaan osta uutta, kun kesäksi after sun-voiteitakin vielä löytyy (pitää ehkä nekin käyttää kohta "normaaleina" kroppavoiteina, etteivät huonoksi mene). Mukava kokemus oli silti!

Sitten viimeisenä harvinaisuuksia: kynsilakkoja loppuneissa!!
En saanut tästä 5ml Depend Nail Polish nro 354 kynsilakasta enää juuri mitään irti kynsille lappeellaankaan pidettyäni, niin päätin aukaista ja kuivattaa loput, mitä reunoilla oli.
Tämä tuli 2.tilaamassani Livboxissa eli Kesäkuussa 2013!
Olikin siis ehkä aika loppua näin pienen pullon :D.
Kiva sävy, tuollainen pastellinen lila, sopii mielestäni kivasti kesään!
Sain 2-3 kerroksella peittävän ja raidattoman pinnan, kuivui mielestäni melko nopeasti. Sen kummemmin en osaa kynsilakkoja arvostella, koska harvoin käytän alus- ja päällyslakkoja ym. juttuja. Voisin kyllä ostaa Dependin lakkoja, pullo on mulle sopivan kokoinen ^_^.

Toinenkin kynsilakka koki kuivatuskohtalon, nimittäin tämä 5ml Lumene Pink Ribbon Arctic Sand Nail Polish kynsilakka.
Tämä tuli vuorostaan Lokakuussa 2014 Livboxista.
Tämä oli sellainen tekstuurilakka eli jätti hiekkamaisen pinnan, josta tykkäsin tosi paljon. Yksi kerros riitti itselleni peittävään pintaan.
Tosiaan tuossa helmikuun aikana huomasin ottaessani tämän käyttöön, että tämä oli jotenkin paksuuntunut ja oli todella vaikea saada levitettyä kynnelle. Tavaraa oli vielä noin puolikas pullo jäljellä, mutta avasin ja kuivatin myös tämän, niin saa heittää sekajätteisiin, eikä tarvitse ongelmajätteisiin viedä :).
Tykkäsin siis sekä sävystä että tekstuurista, harmi että tämä meni jo kuivahtamaan :/. Voisin ostaa kyllä lisääkin, jos joskus tulee myyntiin!!

Tässä vielä kuvaa molemmista kynsillä.
Oikein kivoja ja sopivat hyvin yhteenkin (laitoin 1 kynnen Lumenella ja muut Dependilla).






Ookrait, tässäpä oli sitten viimeiset Helmikuussa loppuneet!
Huomenna tulee viimein yhteenveto-postaus vuoroon!
Nyt alan kuvailla purkkeja muihin postauksiin ja muutenkin järjestelemään listaukset ym. ajantasalle, olen ollut luvattoman laiska :p.
Palataan siis huomenna taas asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oho mitä harvinaisuuksia oot saanu loppumaan! :P Kynsilakat, tuoksut ja öljyt on kaikki niin loputtoman riittoisia, että aina voi vähän juhlistaa kun loppuvat. :D

    Toinkohan mä ton Nina Riccin sulle Tallinnasta? Ainakin etin joskus sulle sitä Kaubamajasta mut en muista päädyinkö ostaa? Ehkä? Se toinen oli sit se ystävämyynti joo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Ei tuollasia loppujia kovin usein tule eteen :D. Bileet pystyyn :'D.
      Ai niin, toitkohan sä sit sieltä laivan taxfreestä ton 30ml pullon?!
      Se 50ml pullo oli tosiaan ystäreistä, sen muistan kyllä ^_^.

      Poista
  2. Oho, tuoksut on kyllä semmoisia, että niitä loppuu todella harvoin. Siulla nyt useampi + tuoksusuihkekin! :D

    Muistaakseni tuon Avonin uusintaversio vilahti jossain vaiheessa siinä viime hetken mahdollisuus -osiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, isommat hajuvesi-pullot ovat kyllä harvinaisia ja voin kyllä sanoa, että nyt maaliskuun jälkeen saa varmasti taas 1-2vuotta odottaa seuraavan isomman pullon loppumista (ellen sitten tosissani innostu käyttämään jotain, yksi tuoksu olisi sellainen, että 30ml pullosta on enää vajaa puolet jäljellä) :D.

      Poista

Suositut tekstit