perjantai 15. syyskuuta 2017

Suihkugeelejä käsienpesuun

Heipsan!
Kylläpä tuo aika on taas tällä viikolla hurahtanut nopeasti :o. Kahdesti ehdin tosin töissäkin kuitenkin käydä, vaikka oon nyt virallisesti työkkärin kirjoilla :p.
Olisi nyt 4 hakemusta vetämässä, joten toivottavasti jotain tulisi ensi vuoden alkuun, saisi väikkärin kasaan ja oikeasti alkaa miettiä, mitä seuraavaksi :).
Asuntohommakin on taas vähän mennyt eteenpäin, nyt toivotaan, ettei myyjä ole ehtinyt tulla toisiin ajatuksiin, kun vihdoin lainajutut on saatu sumplittua!

Tuo tosiaan alkaa tarkoittamaan sitä, että kaikki liikenevä raha tulee menemään talon remontointiin, joten mun täytyy alkaa pakosta saada varastoja tyhjenemään ennen uusien purkkien ostoa.
Ensimmäinen askel on otettu jo tällä tiellä; en laittanutkaan tilaukseen Look Fantasticin joulukalenteria itselleni! Täytyy katsoa, jos jonkun halvemman ehdin ostaa/tilata myöhemmin, mutta voi myös olla, että tältä vuodelta jätän kosmetiikka-joulukalenterin hankkimatta ja tyydyn johonkin suklaa-versioon pelkästään :).
Tuossa talossa kun saan sen oman tilan/huoneen itselleni/kosmetiikoilleni, niin sen voimalla kyllä voin sinnitellä :D. Tosin eilen tehtiin ympäripyöreä remppasuunnitelma ja siinä menee tosiaan se 4-5v ja yläkerta, jossa olisi se mun kosmetiikka-huone, tulee rempattavaksi viimeisenä... :D
Toki siellä pystyy asumaan, mutta kyllähän se tulee olemaan hel**tinmoinen työmaa :p.

Pahoittelut tästä pitkästä jaarittelusta, näitä asioita kun ollaan tämä viikko pyöritelty, niin ei oikein muuta ole mielessä! Ensi viikko on rauhallisempi, kun Mr.Insinööri lähtee taas koko viikoksi Viroon, niin jään kattien kanssa tänne yksin. Sitten varmaan pystyn enemmänkin höpöttelemään kosmetiikasta ^_^.
Mutta oli mulla tällekin kertaa kosmetiikka-esittely!

Sain tämän 140ml Sephora Chocolate Creamy Body Wash suihkugeelin tyhjäksi, kun täytin tällä käsisaippua-pumppupullon.
Tässä ei siis ollut mitään vikaa, miksi yleensä suihkareita käsisaippuoiksi siirrän, mutta kun hankin tämän muistaakseni vuoden 2013 Turkin reissulta, niin ajattelin suosiolla tyhjentää nyt tämän :).
Tuoksu oli edelleen pehmeän suklainen, ei ollut sellainen tympeä, mitä jotkut suklaan tuoksuiset kosmetiikkatuotteet monesti voivat olla.
Koostumus oli sellaista kermaista/voidemaista ja väriltään rusehtavan beigeä.
Kädet tulivat puhtaiksi, mutta ne jäivät selkeästi pehmeämmiksi, eikä niin kuiviksi, mitä yleensä käsisaippuoilla jää!
Tykkäsin siis tästä ja voin lämpimästi suositella kokeilemaan näitä Sephoran omia suihkareita!
Mun nyt piti tosiaan varastoa saada tyhjäksi, niin tämä päätyi tuohon nopeampaan käyttöön :). Mielelläni ostaisin/diilauttaisin uudelleen jotain muuta kokeiltavaksi, mutta aion nyt ajatella mahdollista tulevaa muuttoa ja remonttia :D.

Ja kuten olen tainnut aiemmin jo mainita, niin mulla ei ole varastossa nyt yhtään virallista käsisaippuaa!! Yritänkin olla niitä hankkimatta ja saada suihkari-varastoa pienennettyä (jälleen muuttoa ajatellen).
Harmittavasti olen käyttänyt kaikki "huonon tuoksuiset" suihkarit myös, joten mulla tuli todella hankala tehtävä alkaa miettiä, mitä suihkugeelejä siirrän käsisaippuaksi.
Olikohan viime vai toissa viikolla, niin päätin että ainakin nämä 3 suhteellisen tuoretta tapausta (Dove ja Estelle&Thild tullut tänä vuonna) saa siirtyä yhtä hyllyä ylemmäksi mun kosmetiikkakaapissa.
Näissäkään ei siis yhtään mitään vikaa ollut ja suihkussa olen vielä viime viikolla kaikkia käyttänyt! Nämä nyt oli ne ehkä kaikista vähiten kivoimmat tuoksun perusteella.

Tänään kävin vielä kunnolla läpi mun suihkugeelihyllyn ja nuuhkin pullot. Sain sieltä pitkin hampain vielä nämä 3 pulloa siirrettyä :D.
Voin sanoa, että tuo oli aivan kamala tehtävä!!
Näillä pulloilla nyt pääsen ehkä noin 6kk eteenpäin ja onneksi on vielä palasaippuoitakin käytettäväksi, jos tosi tiukka paikka tulee :p.
Edelleen on se mun rakas 500ml L'Occitanen Verbena-pumppupullo harkinnassa, mutta toistaiseksi jatkan sen kanssa suihkukäyttöä ^_^.

Päätin vielä lopuksi kuvata mun omistamat täyttöpumppupullot!
Tuo pinkki 250ml Vivian Grey-pullon ostin viime vuonna Sokoksen 3+1 Päiviltä ja jätin sen tosiaan täyttöpulloksi, kun tyhjeni.
Kissa-pullon ostin Viron reissulta toukokuussa laivalta, en vaan voinut jättää sitä sinne, vaikka pirun kallis (19,90e) olikin pelkäksi saippuapulloksi. Jotain keramiikkaa se on materiaaliltaan... Tuohon mahtuu varmaan 300-400ml saippuaa :).
En ole vielä ottanut käyttöön, tulee sitten uuteen taloon jonkun kerroksen vessaan :D.

Huomasin nuita pulloja kuvatessani, että melkein pitää taas tuo pinkki-pullo täyttää! Eli vielä on tulossa tälle kuulle joku esittely... Vai pitäisiköhän mun jo tässä päättää, millä täytän sen seuraavaksi, niin ei tarvitse erillistä postausta tehdä??
Jooo, niin taidan tehdä!
Eli taidan tyhjentää tuon 250ml Avon Senses Spa Indian Rituals Cardamom & Sandalwood Moisturising Shower Creme suihkugeelin pumppupulloon :).
Tämä ei ihan niin kosteuttava tapaus ole kuin tuo Sephoran versio, mutta tuoksussa oli selvästi kardemummaa ja sen verran voimakkaasti se tuoksui, etten santelipuuta kyllä omalla nenälläni erota.
Tykkään siis tästäkin, mutta niin kuin sanottu, varastoon jäi vielä ihanamman tuoksuisia suihkareita suihkukäyttöön...

Tässä vielä pähkäilen, että jatkanko tuon pinkin pullon käyttöä heti, vai ottaisinko kuitenkin tuon Avonin Planet Spa Revitalising Harmony-suihkuvaahdon käyttöön tässä välissä :D.
Katsotaan siis, tuleeko kuitenkin vielä yksi suihkugeeli-postaus tälle kuulle, vaikka epäilisin, ettei tuo vaahto ihan ehdi 2 viikossa loppua :).

Tällaista siis tänne!
Pahoittelut taas pitkästä postauksesta, nyt kun on tuota vapaa-aikaa, niin... :D
Mitäs sitä teille kuuluu sinne ruudun taakse?? Onko teillä suunnitelmissa nyt kunnolla tyhjennellä jotain varastoja?

Mä jatkan taas loppuneiden esittelyä tässä päivien mittaan! Nyt on sentään aikaa tehdä pikkupostauksiakin tiheämmin :D.
Täytyy sanoa, että olen tosi paljon nauttinut tällä viikolla tästä vapaasta tunteesta! Katsotaan ulottuuko se myös siihen, että saisin väikkäriä eteenpäin paremmalla fiiliksellä, kun päässä ei tao se "pakkopakko"-tunne. Tosin pitää vielä työkkärin siunaus saada mun suunnitelmalle, joka piti sinne tehdä.
Huomaan kuitenkin jo nyt henkisellä puolella selvän eron, kun on saanut nukuttua paremmin ja pidempiä unia, toki edelleen herätys on 7 jälkeen, että saa katit ruokkia :). Ehkä kroppa alkaa pikku hiljaa toipua tuosta stressivaiheesta. Mutta päivä kerrallaan mennään silti edelleen ja katsotaan, mitä tapahtuu!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Avonin suihkuvaahto oli kyllä aika laimea kokemus verrattuna Ritualsiin, joten joutaa käsisaippuaksi :'D

    Mie olen yrittänyt käyttää joulutuotteita pois, että voi hyvillä mielin ostella sitten uusia, jos kivoja tuoksuja tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tuota Avonia voi samana päivänäkään verrata Ritualsiin, mutta yllättävän kiva se kuitenkin on ^_^.
      Mulla ei onneksi joulutuotteita enää juurikaan ole, niin sen suhteen ei ole ongelmaa :D.
      Mutta Avonilla oli aika mielenkiintoisia kylpyvaahtouutuuksia..... Kauhea tahtojen taistelu tulee olemaan halujen ja järjen kanssa...
      Ja jos TBS:lle tulee taas Vanilla Chai-tuotteet myyntiin, niin niitä mä käyn taas hamstraamassa! Se on aivan liian ihana :D.

      Poista

Suositut tekstit