torstai 11. tammikuuta 2018

Bette Box Tammikuu 2018

Heipsan!
Arki on sitten taas ottanut täysin vallan... Päivät hurahtaa töissä melko nopeasti ohi (paitsi tämä loppu viikko on ollut tuskaa) ja jäätävä väsymys on iskenyt iltaisin 5-6h yöunien takia :p. Sen mitä koneella on ollut, niin oon uutisia ja joitain ei aivoja vaativia keskusteluja lukenut Facebookissa :D.
Mutta oon kuitenkin Bette Boxin saanut hakea toissapäivänä ja eilen oli kyllä jo suunnitelmissa kirjoitella, mutta ilta vierähtikin naapurissa (eli Mr.Insinöörin kaverin luona) putki- ja salaojasuunnitelmia tehden. Minähän en niistä juuri mitään tajunnut, mutta yritin oppia jotain sieltä täältä ja kyselin typeriä kysymyksiä :D. Omin silmin pitäisi vaan nähdä ne jutut, niin ymmärtäisi sitten konkreettisesti, mistä oli kyse.
No mutta, mennään kosmetiikkaan!

Taas tuttu kuva alkuun, jos joku ei ole ehtinyt vielä nähdä sisältöä.

Ja tällaiselta näytti sisältö tällä kertaa.
Mukana oli 3 täysikokoista ja 1 minikokoinen tuote, pitkäaikaistilaaja-lahja täysikokoisena ja parit extra-tuotteet.

Ensimmäiset täysikokoiset olivat:
* Ibero Ripsiharja ja -kampa (ovh n. 5,90e/kpl)
* Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid Huulikiilto, 1 Sheer / Heleys (ovh n. 17,90e/4.5ml)
Iberosta innostuin kun huomasin kamman olevan metallia, ei siis pitäisi rikkoutua! Lisäksi tuo taittuu pienempään tilaan! Ei ole vielä ollut tarvetta testata, mutta käyttöön varmasti tulee.
Lumenen huulikiiltoa on tullut jo käytettyä ja tykkään. Sävy meni kerrankin nappiin, tuo on huulilla aika lailla väritön, kiiltoa vaan antaa.

Ihon hoitoon löytyi:
* Simple Eye Make-up Remover Pads silmämeikin-poistolaput (ovh. n. 3,95e/30kpl/pkt)
* 8ml Lierac Hydragenist Moisturising Serum (ovh. n. 52e/30ml)
Simplestä innostuin nähdessäni paketin, kun tykästyin merkin miselliliinoihin. Kuitenkaan nämä eivät ihan yhtä hyvin poistaneet silmämeikkiä, laput olivat hitusen kuivan puoleisia. Pitää laittaa vaikka jotain omaa silmämeikin poistoainetta siihen mukaan, niin onnistuu paremmin :).
Lieracin seerumeja oon pitkään halunnut kokeilla, mutta hinta on estänyt ostamasta "sikaa säkissä". Eli olin tästä tosi innoissani ^_^.

Boksista löytyi myös pitkäaikaistilaajille (lähinnä Betteä vuoden ajan tilanneille) tuote, joka oli täysikokoinen KC Professional Back to the Roots Exfoliating Shampoo eli kuoriva shampoo (ovh. n. 13,90e/250ml).
Tämä oli myös todella mielenkiintoinen eli testiin lähtee tänään illalla!

Extra-tuotteina oli 3 pussia uusia Twinings teehaudukkeita ja 16ml Pepsodent hammastahna.
En näistäkään pahastunut ollenkaan, kun teestä ja hedelmähaudukkeista tykkään ja lisäksi hammastahnaa ei käytössä olevan XL-kokoisen tahnan lisäksi löydy kuin toinen samanlainen tuubi. Toki nyt näitä matkakokoja on muutama kertynyt, mutta ei haittaa, voin nyt käyttää niitä vanhemmista pois :).

Tällaiselta näytti vuoden 2018 ensimmäinen boksi, mitä te tykkäsitte?
Mä nimittäin tykkäsin tosi paljon, mielenkiintoisia kokeiltavia tuli ja sävykin meni nappiin vaihteeksi :D.
Toki näillä mun varastoilla en innosta hypi edelleenkään, mutta tämä oli mulle yksi parhaimmista bokseista hetkeen!
Tämän boksin tilasin myös pisteillä, mutta nyt aion taas veloittaa tililtä tulevat boksit, aina sinne toukokuun loppuun. Kesäkuun boksi tulee siis vielä veloitettuna, mutta sen jälkeen käytän pisteitä, jos olen silloin työttömänä jälleen.

Mutta nyt täytyy lähteä hakemaan vielä parit paketit lisää ;p. Ensimmäiset ale-paketit ovat siis saapuneet postiin, pari tilausta pitäisi vielä tehdä (Avon ja Lush) :p. Niin ja eilen sain Mr.Insinöörin kaverin tyttöystävältä, MN:ltä parit tuotteet, kun hän ei pysty itse niitä enää käyttämään herkän ihon takia. Sanoin, että mä otan kyllä orpoja purkkeja vastaan, jos vaihtoehtona niille on roskakori ^_^.
Eli jos saan huomenna aikaiseksi kirjoitella taas tänne, niin plussailua olisi lisää luvassa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Aaa sä saitki vähän eri seerumin ku mä, mä sain kiinteyttävän. :D Toi kans kuulu niihin joita sillon ostin ja mä itseasias tykkäsinki enemmän tosta jonka sä sait, se on kyl hyvä ja toimiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niitäkin oli sit boksissa erilaisia!
      Hyvä tietää, että tää on hyvä :D. Tosin kaikki ois kyllä kelvannut kokeiluun ^_^.

      Poista
  2. Nojoo pitkästä aikaa alan taas tilaamaan BetteBox:ia. En oo viissin ees koskaan tilannu tätä kun silloin aikoinaan se oli vielä LivBox muistaakseni :P Innolla ootan bokseja nyt taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Toivotaan, että osuu sullekin mahdollisimman kivoja bokseja nyt :D.

      Poista

Suositut tekstit