tiistai 11. syyskuuta 2012

Hedelmäinen naamio kulutettu jälleen

Yllättävän hyvä tuuri käynyt näiden loppuneiden kanssa, kun niin monta samaa olen käyttänyt jo aiemmin, ettei tarvitse asiaan lisätä juuri mitään :D.
Samaa olisi jälleen luvassa:

Sain siis käytettyä pois tämän Avonin Naturals-sarjan Protecting Papaya & Kiwi Yogurt Hair Maskin ja tästä olen puhunut aiemmin Täällä.
Tähänkään mulla ei ole juuri mitään lisättävää, mutta sen huomasin selkeästi, että alkaa mennä jo vaikutustehot pikku hiljaa (todella vanha kun on). Jouduin nyt purkin puolen välin jälkeen käyttämään huomattavasti enemmän tuotetta saadakseni sileät ja takuttomat hiukset.
Yksi purkki tätä olisi vielä jäljellä ja se mun täytyy varmasti melko nopeaa käyttää pois, ettei ehdi mennä täysin pilalle :D.
Mutta siis jos tätä olisi myynnissä, niin ostaisin ehdottomasti lisää!! Tästähän on tullut mandariini-kiivi-versiokin, joka siis myös löytyy minulta :). Jatkan siis sen käyttöä, kun aika tästä vanhasta lopullisesti jättää...

Oi voih... Olipa tänään taas "mielenkiintoinen" päivä vaihteeksi töissä... Menin sitten purskahtamaan itkuun ohjaajani edessä (great job girl \o/).... Voi jösses, että tunsin itseni täysin idiootiksi sekä sen itkuun purskahtamisen että ohjaajan luona selvinneiden asioiden takia... Nooooh, eipä siinä, asiat tosiaan selvisi ja sain jotain järkevääkin aikaan sitten kun rauhotuin eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Olipa kiva olla loppupäivä lähes ilman meikkiä, silmät turvoksissa ja pää ihan tööttinä (ihme ettei migreeniä iskenyt, sehän se olisi kruunannut kaiken)... Minäkö muka stressaantunut :p.
Joo, eipäs tänne tämän kummempaa tällä kertaa, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan :p !!
Nyt taidan lähtä syömään ja pyykkäämään!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. En ole panostanut hiusten hoitoon ikuisuuksiin, tämä postaus sai ajattelemaan sitä ja kampaajallekin pitäisi mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itselläkin alkaa jo hiukset näyttää siltä, että voisi jo jotain tehdä :D. Silloin toukokuun alussa kun viimeksi kävin hiusmallina, niin juurikasvua on tullut jo muuan sentti näkyviin...

      Poista
  2. Onneks et oo ainoa joka on nii räjähdysherkkä stressaantuneena... Kaikkein kamalinta on, jos joku kysyy että "onks kaikki hyvin", sillon sitä ainakin pillahtaa itkuun! :D Mutta tosiaan et varmasti ollut ensimmäinen etkä viiminen kenelle niin käy, sitäpaitsi nytpä ohjaajasi ainakin tietää (jos jotain hyvää pitää etsiä :D) että otat työsi tosissasi! -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Word!!
      Joo, nuita pillahduksia sattuu yleensä stressaantuneena ja/tai erittäin väsyneenä ja nyt oli ne kumpikin yhdessä, niin eipä sitä voi muuta odottaakaan :D.
      Hyvä kun yritin olla lähdössä siinä, kun tiesin että sillä on kiire seuraavaan paikkaan, niin eiköhän se käskeny istua, kun yritin siinä nieleskellä ja huutaa pään sisällä, että hemmetti nyt et itke :D. Aivan kauhee tilanne :D.
      Nooh, tapahtunu mikä tapahtunut, puhdistavaa ainaki oli :).

      Poista

Suositut tekstit