sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Ei päässyt tämäkään ykköseksi

Ensimmäinen yö takana, eikä kovin rentoutuneeksi voi itseäni sanoa :p. Nooh, 3 yötä vielä, niin sitten pääsee takaisin omaan sänkyyn ja ehkä sitten ehtii vielä rentoutua, ennen kuin työt taas alkaa...
Mutta nyt olisi seuraavan loppuneen esittelyä luvassa!!

Jälleen kuivashampoota loppunut, tällä kertaa kyseinen Cutrinin Chooz Refreshing Dry-Shampoo kohtasi loppunsa.
Tämän ostin tosiaan syksyllä kokeiluun Stokkalta hintaan 14,90e ja voin sanoa, että itselleni ei tämä ollut myöskään hintansa väärti. Toimi kyllä vähän paremmin kuin aiemmin käyttämäni Got2be-kuivis, mutta ei tämäkään haastanut lähellekään tämän hetken ykkössuosikkiani Klippoteketiä. En tiedä mikä tässä mättäsi, ehkä se ettei tämäkään kohottanut hiuksia ja aina välillä tuntui, ettei poistanut likaisuuttakaan kunnolla. Kauheaa kolinaakin se "sekoitushelmi" piti tässä joten voi siis olla, etten välillä sitten kunnolla saanut sekoitettua tätä...
Jatkan siis Klippoteketin käyttöä, jota onkin Hulluilta Päiviltä se 3 pulloa jemmassa :). Katsotaan taas jossain välissä, mitä kuivashampoota seuraavaksi hairahdun kokeilemaan!

Eipäs mulla nyt tämän kummempia ole. Kateistakaan ei kuvia saa otettua, kun Siiri nukkuu saunan lauteilla ja Neffi on tämän sohvan alla :D.
Mullakaan ei ajatus pelaa kunnolla, joten jatkan blogien ja kirjan lukemista ja taidan päikkäritkin nukkua jossain välissä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit