sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Vihdoin se tapahtui!!

Nimittäin sain erään tuotteen viimeisen tuubin käytettyä varastoista pois!!

Ja sehän oli tämä Avon Naturals Banana & Coconut Milk Moisturising Detangling Cream for Dry, Damaged Hair hiuksiin jätettävä hoito!!!
Tämähän on täällä jo tosi moneen otteeseen ollut, kun tosiaan aikanaan ostin jemmaan muistaakseni ainakin 6 tuubia (ja ennen sitä taisin jo pari tuubia käyttää)... Eihän siinä ollut oikeasti mitään järkeä :D.
Mutta nyt, tämä oli VIIMEINEN \o/ !!!
Ei mulla ole tästä enää sanottavaa, hyvää ainetta oli ja kivan tuoksuista, mutta olen iloinen, että viimein tämä loppui ja nyt pääsen muita juttuja testaamaan nopeammin :). Jos tämä tulisi uudelleen myyntiin, niin EHKÄ voisin YHDEN tuubin ostaa, mutta en enää sitä määrää, mitä jemmasin viimeksi :D.

Nyt on tuon tilalle lähtenyt käyttöön tämä jo hetken vuoroaan odottanut Advance Techniques-sarjan jätettävä hoito, jota ei ehkä taida olla enää myynnissä -.- Ehti sitten tämäkin poistua ennen kuin pääsin kunnolla testaamaan... Noh, tällä mennään nyt muutama kuukausi sitten muiden tököttien kera :).


Ja taas Avonilla jatketaan, sain tämän myöskin aiemmin esillä olleen Rasberry & Hibiscus Daily Hair Refreshner hiusten "raikastajan" käytettyä.
Samalla lailla käytin kuin tuota edellistäkin pulloa, mutta tuntui, että tuoksu ei ollut läheskään niin voimakas ja makea, mitä tuossa vanhemmassa pullossa :/. Siitä siis petyin melko paljon, koska nimenomaan tuoksun takia tätä ostin ja käytin.
En siis tiedä, aionko ostaa tätä enää, koska sinällään tuotteena oli hieman turha, vaikkei mitään pahaa tehnyt. Jos tuoksu olisi säilynyt yhtä hyvänä, niin voisin ostaa, koska piristi monesti aamuja.
Nyt käytän varmaan sitä Oriflamelta tilaamaani omena-suihketta, toivottavasti olisi kivan tuoksuinen...

Ja sainpas tässä kuussa yhden tuoksunäytteenkin käytettyä! Kyseessä oli tämä Avon Premiere Luxe Eau de Parfym.
Fragrantican mukaan tässä oli:
*ensituoksu: Mustaherukka, Granaattiomena ja Greippi
*sydäntuoksu: Magnolia, Gardenia ja Jasmiini
* Pohjatuoksu: Santelipuu, Patsuli ja Praliini
Noiden perusteella tämä kuulostaa tosi kivalta tuoksulta, mutta itselleni tämä oli liian raskas, voimakas ja parfyyminen. En tiedä, tekeekö se tuo kukkainen sydän vai mikä, mutta ei tullut muu mieleen kuin liian voimakas parfyymi, en erottanut mitään erillisiä nuotteja :/. Työkaverikin sanoi, että tuoksuin tosi voimakkaasti, vaikka laitoin tätä vain murto-osan siitä, mitä yleensä käytän näitä näytteitä. Avonin tällaiset EdT-näytteet mulla menee ehkä 3-4 kerrassa, mutta tätä taisin käyttää lähemmäs 10 kertaa, kun tiesin että työkaveri on herkempi tuoksuille kuin itse olen.
En siis aio ostaa täyttä pulloa.

Huomenna yritän kirjoitella sitten viimeiset loppuneet, niin saa sitten kuun aluksi laittaa yhteenvedon :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oiiih mä olisin niiin halunnu koklata tuo banaani hiusjuttua avonilta kun pakkaus näyttää niiin kivalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se tulisi joskus uudelleen myyntiin :D.
      Tuotahan oli myynnissä suihkugeelinä, kroppaemulsiona, shampoona ja hoitoaineena (vai olikohan se sellainen 2in1 shampoo+hoitoaine...) ja sit tuo jätettävä hoitoaine oli myös :).
      Ihanan tuoksuinen, mutta nyt on tullut itselle hetkeksi ähky :D.

      Poista

Suositut tekstit